Joi,
24.09.2020
Partial Noros
Acum
10°C

Liviu Dragnea: Iohannis vrea să provoace bătăi de stradă

09 Mai 2019 20:27

Liviu Dragnea: Iohannis vrea să provoace bătăi de stradă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat direct pe președintele Klaus Iohannis, acuzându-l că vrea să țină România captivă. ”Nu am de gând să renunț, nu dau înapoi și am de gând să mergem până la capăt. Democrația adevărată nu le convine pentru că le încurcă planurile. De aceea ei apelează la procurori, la mizerii, la campanii de presă mizerabile. Vor să fărâmițeze toate partidele din România și să ne facă mici. Noi suntem mari, noi suntem cei care îi încurcăm. Ce rămâne după acești doi ani și jumătate de guvernare? PSD care dezvoltă țara și Iohannis care o blochează. PSD care eliberează țara din ghearele politicului și serviciilor secrete și Iohannis care vrea s-o țină captivă. Iohannis care vrea conflicte de stradă. PSD care a oferit siguranță și Iohannis care a oferit instabilitate. Un PSD care oferă și un Iohannis și cu ai lui care se pregătesc să ia totul înapoi. Asta rămâne după acest război”, a spus Liviu Dragnea, la mitingul PSD care s-a organizat astăzi la Iași.

Câteva mii de ieșeni au înconjurat Piața Unirii din Iași, în timpul mitingului PSD, fiind opriți de jandarmi cu două garduri duble, iar la un moment dat au fost plasate și mașini ale Jandarmeriei, anunță Digi24.ro. Potrivit martorilor, discursul lui Liviu Dragnea a fost aplaudat doar de oamenii din fața scenei.

Mitingul PSD s-a încheiat în jurul orei 18:00, membri și simpatizanții veniți din județele Moldovei eliberând piața imediat după ce Liviu Dragnea și-a încheiat discursul.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Ciuciu

Acum 1 an

da, de aia o scos toti mafiotii din puscarie........
Raspunde

corina

Acum 1 an

lasa ca nici ceilalti imaculati nu au zis '' nu,noi nu vrem sa fim avantajati de legea lui Dragnea,ca nu e morala''? A zis careva?
Raspunde

McD

Acum 1 an

...Copilot de marca Iliescu/Nastase
Raspunde

Sorin

Acum 1 an

Nino, nino...
Raspunde

Unu

Acum 1 an

Cine se mai uita in gura cariatului asta ? Nici olte ii nu-l mai doresc! Tradatorule de neam si tara! Tu cu consultantii tai ne vreti sa disparem ca tara ! Tradatorii trebuie pedepsiti!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

corina

Acum 1 an

Tu esti postac anti PSD ? Ai toate simptomele : folosesti termeni de impact la public (tradator de neam), jignesti si instigi la violenta ! Vrei sa agiti lumea? De ce? TI-E TEAMA CA NU VA IESII LA VOT ?
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 1 an

Dragneash a ajuns un specimen sinistru, un spectacol de ridicol si obscen, el si toti din clica de borfasi numiti psd. Ii vezi de departe, burti mari si cefe groase, obraz gros si minte putina. Psd a ajuns cancerul Romaniei, da doamne sa scapam odata de hotii astia!
Raspunde

Liviu

Acum 1 an

Pai si meritati o batuta cu parul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus