Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
3°C

Președintele Klaus Iohannis, a ajuns la Summit-ul PPE. „Se va decide viitorul UE”

Președintele Klaus Iohannis, a ajuns la Summit-ul PPE. „Se va decide viitorul UE”

Klaus Iohannis, președintele României, a ajuns în urmă cu câteva momente, la Summit-ul Partidului Popular European, găzduit în Muzeul ASTRA. 

Înainte de debutul oficial al Summit-ului Partidului Popular European de la Muzeul ASTRA, președintele României a transmis un mesaj tuturor celor prezenți. „Astăzi, pe 9 mai 2019, Europa vine în România, iar în centrul Europei, aici, la Sibiu, se va decide viitorul Uniunii Europene. Vă doresc tuturor o zi foarte frumoasă”, a spus șeful statului.

Participanții la Summit-ul PPE vor putea apoi să ia parte la evenimentul „Europa rurală”, organizat de Muzeul ASTRA. Este vorba despre o inițiativă la care vor participa peste 100 de meșteri tradiționali din toată țara, implicați în cadrul a 40 de ateliere interactive diferite.

Citiți mai multe în linkul de mai jos.

http://www.turnulsfatului.ro/2019/05/08/eveniment-de-amploare-la-muzeul-astra-joi-au-acces-doar-participantii-la-summit/

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus