Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Copilaș din Vurpăr, mort după trei zile de la naștere. Poliția a demarat o anchetă

Copilaș din Vurpăr, mort după trei zile de la naștere. Poliția a demarat o anchetă

Un bebeluș din Vurpăr a murit acasă, după trei zile de la naștere. Potrivit Spitalului Județean Sibiu, copilul a plecat acasă în stare bună de sănătate.

O familie din localitatea Vurpăr, județul Sibiu, trece prin momente dureroase, după ce nou-născutul le-a murit după doar câteva zile. Oamenii au depus plângere la poliție, pentru a vedea dacă cineva se face vinovat de această tragedie, anunță Mediafax. Potrivit polițiștilor sibieni, nu sunt suspiciuni privind modul în care a survenit moartea bebelușului. La momentul actual, autoritățile așteaptă rezultatele necropsiei.

„Poliţiştii care s-au deplasat la adresa menţionată împreună cu medic legist din cadrul LML Sibiu au efectuat cercetări preliminare, constatându-se că nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul copilului. Acesta a fost transportat la LML Sibiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, iar la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu transmite faptul că micuțul născut pe 7 mai a fost externat „clinic sănătos, luase în greutate şi era alimentat exclusiv la sân”.

Sursa: mediafax.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus