Soții Nicolae și Chivuța Veștemean au pregătit masa miniștrilor agriculturii, prezenți la Consiliul de miniștri AgriFish, ce s-a desfășurat astăzi, la Bruxelles. Masa de prezentare, realizată sub un concept al Asociației My Transilvanya a promovat gusturile locale sibiene, din zona Sadu. ”Nicolae si Chivuța Veștemean, prezenți la Bruxelles au pregătit o gustare cu preparate la Sadu, care a făcut deliciul invitaților din Comitetul Special Agricol”, spune Ionuț Diaconeasa, consilier în cadrul Ministerului Agriculturii. La eveniment a participat și ministrul Petre Daea, acesta lăudând preparatele pregătite de sibieni.
Nu au lipsit de pe masă zacusca, pateul de casă și preparate de porc mangalița de la Daniel Limbășan, friptura de vită Angus Karpaten Meat, cârnații de oaie, brânza de burduf Valea Sadului și prăjitura Miresei.
A devenit o regulă ca evenimentele organizate la Bruxelles de ministerul Agriculturii să fie însoțite de preparate din zona Sibiului, pregătite de sibieni.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: Petre Daea , Ionuț Diaconeasa , Valea Sadului , mancare sibiu , Pentru Sibiu , Angus Karpaten Meat , Asociației My Transilvanya , Ministerului Agriculturii , Chivuța Veștemean , Comitetul Special Agricol , Soții Nicolae , Daniel Limbășan , Jacques Chirac , Teatrului Naţional Bruxelles , Masa Sfântului Altar
Vizualizari: 2928
Ultimele comentarii
Acum 3 ore
Matei
Acum 3 ore
Emil
Acum 3 ore
John
Acum 3 ore
John
Acum 3 ore
Adina