Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Miniștrii agriculturii din UE, îmbiați la mâncare din Sadu

Miniștrii agriculturii din UE, îmbiați la mâncare din Sadu

Soții Nicolae și Chivuța Veștemean au pregătit masa miniștrilor agriculturii, prezenți la Consiliul de miniștri AgriFish, ce s-a desfășurat astăzi, la Bruxelles. Masa de prezentare, realizată sub un concept al Asociației My Transilvanya a promovat gusturile locale sibiene, din zona Sadu. ”Nicolae si Chivuța Veștemean, prezenți la Bruxelles  au pregătit o gustare cu preparate la Sadu, care a făcut deliciul invitaților din Comitetul Special Agricol”, spune Ionuț Diaconeasa, consilier în cadrul Ministerului Agriculturii. La eveniment a participat și ministrul Petre Daea, acesta lăudând preparatele pregătite de sibieni.

2f40cfbc-a56c-408a-891e-f773f7c0f966

Nu au lipsit de pe masă zacusca, pateul de casă și preparate de porc mangalița de la Daniel Limbășan, friptura de vită Angus Karpaten Meat, cârnații de oaie, brânza de burduf Valea Sadului și prăjitura Miresei.

63662aad-4b5f-4da3-a0e5-a0c5efa589e1

A devenit o regulă ca evenimentele organizate la Bruxelles de ministerul Agriculturii să fie însoțite de preparate din zona Sibiului, pregătite de sibieni.

fdc976f5-5654-4715-9cbb-2fa573af06c0

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

mihai

Acum 4 ani

Dacă tot e ofertă, eu aș mai pune 2 "i" dupa "miniștrii"... cu 4 "i" arată mai fain ;) ministru - miniștri membru - membri maestru - maeștri metru - metri etc. ;)
Raspunde

filip

Acum 4 ani

In textul respectiv, cuvantul este articulat si se scrie exact cu doi ''i" :)) Daca taceai filozof ramaneai. Pune mana pe carte :))
Raspunde

Singur Io

Acum 4 ani

Acum mai veniți de acasă. Ăștia au aranjat platourile mai fain ca cei ce s-au ocupat de gatit pt. summit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus