Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Concerte de top la VINO - Festival de Gastronomie Urbană, în Parcul Tineretului

Concerte de top la VINO - Festival de Gastronomie Urbană, în Parcul Tineretului

  • STEMA, Dimitri's Bats, Astro Générale, I'm The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut, Amalia Gaiță și Marú concertează în perioada 17-19 mai la primul street food festival al anului la Sibiu.
  • Douăzeci de food truck-uri și nouă crame de vinuri din România vă așteaptă în Parcul Tineretului.
VINO nu înseamnă doar mâncare bună și vinuri de top. Festivalul de gastronomie urbană are programate în cele trei zile, și multe concerte. Astfel sunteți așteptați ca după ce vă înfruptați de la zecile de food-truck-uri și degustați vinurile de la cramele participante la prima ediție a festivalului ”VINO”, să asistați și la concertele din zilele de 17, 18 și 19 mai.

Totul se petrece într-o locație premieră pentru un eveniment la Sibiu - în Parcul Tineretului!

În cele trei de festival, pe scena amenajată în Parcul Tineretului vor concerta trupe în vogă din România. Astfel STEMA, Dimitri's Bats, Astro Générale, I'm The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut, Amalia Gaiță și Marú, promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului. Înainte de acestea, în fiecare zi, DJ FunkyDrop va fi la platane preț de câteva ore și o să aibă grijă să aveți parte de cea mai bună muzică.

vino festival (1)

Cinci noi food-truck-uri la VINO!

Veștile bune continuă la VINO. ”Suntem încântați să vă anunțăm că am completat lista de participanți la VINO Sibiu, cu încă cinci dintre cele mai bune food-truck-uri din România”, spun organizatorii evenimentului din Parcul Tineretului. Papilele gustative vor fi răsfățate cu savoarea gusturilor românești, italiene, mexicane și nu numai, prin preparate ce vor putea fi regăsite la cele 20 food truck-uri participante.

vino festival (6)

New

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus