Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Meteorologii anunță trei zile cu ploi torențiale și vijelii

Meteorologii anunță trei zile cu ploi torențiale și vijelii

Specialiștii Centrului meteorologic Transilvania Sud Sibiu au transmis marți dimineață o informare meteo privind următoarele trei zile.

Astfel, în intervalul 14 mai, ora 15 – 17 mai, ora 10 ar trebui să ne așteptăm la manifestări de instabilitate atmosferică accentuată.

”În  intervalul menționat, în cea mai mare parte a regiunii vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp și izolat 40 l/mp”, au transmis meteorologii.

În aceeași perioadă, șase județe din țară, printre care și județul învecinat Vâlcea, se află sub avertizare de tip cod galben.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus