Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Asfaltare pe ploaie, pe centura ocolitoare a Sibiului. Explicațiile drumarilor

Asfaltare pe ploaie, pe centura ocolitoare a Sibiului. Explicațiile drumarilor

O echipă de muncitori ai Direcției Regionale de Drumuri a fost filmată în cursul zilei de miercuri de un șofer în timp ce efectuează lucrări de asfaltare pe centura ocolitoare a Sibiului pe ploaie.

Imaginile au ajuns pe adresa redacției ziarului Turnul Sfatului, temerea cea mare a șoferilor fiind că aceste lucrări efectuate pe timpul ploii nu vor rezista în timp și gropile vor reapărea.

Reporterul Turnul Sfatului a prezentat imaginile oficialilor Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, cei care au în administrare și drumurile majore din județul Sibiu, inclusiv centura orașului.

Drumarii spun că ce se vede în imagini nu sunt asfaltări propriu-zise, ci mici intervenții punctuale, plombări, menite să reziste traficului până ce vremea se îmbunătățește și începe campania anuală de reparații de drumuri.

”Acolo sunt intervenții punctuale și temporare până când va începe campania de reparații și problema se va rezolva definitiv. Acest material se folosește și iarna, este unul special și este menit să fie folosit în condiții meteo nefavorabile, adică frig și umiditate crescută. El nu este menit să reziste în timp ci este o plombare de urgență care se pune în operă manual. În concluzie, șoferul a intuit bine că acolo se va face cel mai probabil încă o reparație peste o lună, dar atunci va fi una permanentă”, a declarat pentru Turnul Sfatului Robert Elekes, purtător de cuvânt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3943

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

S

Acum 1 săptămână

Mereti ma la fabrica, va tot dati atata cu parerea despre fiecare
Raspunde

Puppy

Acum 1 săptămână

Ei bine, eu nu cred explicația asta cu plombele .Mai degrabă este o minciuna datorata faptului că au fost prinși asfaltind pe..ploaie
Raspunde

Kokos

Acum 1 săptămână

Sa fim seriosi , asfaltarea nu se face cu lopata! Explicatia e plauzibila.

Raspunde

Ftjfg

Acum 1 săptămână

de nu au petecit si raspetecit autostrada pe zona sibiu de ne-am saturat si tot prost au facut-o....

Raspunde

John

Acum 1 săptămână

Care centura ocolitoare, deja sa construit? Sau pe autostrada care trece pe lângă Sibiu?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus