Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
6°C

FOTO-Copacul din Sibiu ajuns obiectiv turistic

FOTO-Copacul din Sibiu ajuns obiectiv turistic

La trei ani după ce devenea viral în mediul online, fotografiile cu el fiind distribuite de mii de ori pe rețelele de socializare, copacul în formă de inimă din Sibiu este din nou în atenția lumii.

Copacul a ajuns la înălțimea cablurilor de curent de pe stradă, însă lucrătorii de la Spații Verzi au decis să nu îl taie. L-au toaletat în așa fel încât firele să nu fie avariate, iar copacul a crescut mai departe, luând forma unei inimi. Conturul său este foarte clar, iar cei care trec pe stradă se opresc câteva secunde să îl admire.

După sosirea primăverii și înfrunzire, fotografiile cu el au reînceput să circule pe grupurile și paginile de internet. De data aceasta oamenii își pun întrebări unde se află și cum ajung să vadă. ”Natura la ea acasă”, ”Frumos oraș”, ”Sibiul e superb” - sunt doar câteva dintre comentariile care însoțesc fotografiile copacului de pe strada Constantin Noica.

copac inima cabluri electrice (1) copac inima cabluri electrice (3) copac inima cabluri electrice (2)

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Ana

Acum 2 ani

Pe ce strada e copacul?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

BauBau

Acum 2 ani

Moscovei, aia cu vile de doctori si industriasi, ciordite de securisti! Logic ca TS nu o sa publice comentariul, considerand ca ce stii pe cine dracu mai abuzez acum.
Raspunde

arata frumos

Acum 2 ani

constantin noica 12,
Raspunde

Sebastian Florin

Acum 2 ani

Baubau, esti un mare bou. Frustrati ca tine ofticati de ce au altii strica orice farama de mesaj ok ai putea avea pe alte teme.
Raspunde

Cetatean

Acum 2 ani

Copacul este un castan salbatic des folosit in spații verzi.
Raspunde

Cetatean

Acum 2 ani

Aesculus hippocastanum. Ar trebui propus pentru concursul Copacul Anului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus