Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Zăpadă groasă de câțiva metri, pe Transfăgărășan | VIDEO

Zăpadă groasă de câțiva metri, pe Transfăgărășan | VIDEO

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov lucrează intens la deszăpezirea Transfăgărășanului, pentru a putea fi deschis pe 1 iulie, conform tradiției.

Șase angajați ai DRDP Brașov intervin pe DN7C Transfăgărășan cu o freză, un buldoexcavator, un încărcător frontal și basculante, pentru eliberarea unei benzi pe partea dinspre vale, unde stratul de zăpadă este mai subțire, de 3-4 metri. Totodată, există porțiuni în care grosimea zăpezii ajunge și la 6-7 metri.

„Am început curățarea Transfăgărășanului (DN7C) pe porțiunea cuprinsă între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac. Mai avem însă mult de lucru până la 1 iulie, data oficială de deschidere al acestui tronson de drum”, spun aceștia, pe pagina de Facebook a DRDP Brașov.

Pe zona dinspre oraș până la Bâlea Cascadă, pe unde se circulă tot anul, nu este zăpada pe drum deloc iar carosabilul este uscat, mai anunță reprezentanții DRDP.

Potrivit programului, drumul dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac ar trebui să fie deschis traficului rutier de la 1 iulie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1243

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Schiorul sibian

Acum 5 ani

Suntem de minunea lumii...drumul se deschide la 1 iulie exact ca in 1974 cand a fost dat in folosinta! Drumul se poate deschide si mai devreme (sfarsit de mai, iunie), cum se facea pana acum 2 ani cand in fruntea CNAIR a venit, ati ghicit, un...sibian!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus