Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Ministrul Muncii, Marius Budăi: Iohannis minte din nou. Guvernul PSD are bani pentru pensii

Ministrul Muncii, Marius Budăi: Iohannis minte din nou. Guvernul PSD are bani pentru pensii

Marius Budăi, ministrul Muncii și Justiției Sociale, a ajuns, astăzi, în județul Sibiu, unde a avut întâlniri cu pensionarii din județ dar și cu asociațiile cadrelor militare în rezervă și retragere.

În cadrul acestor întâlniri, Marius Budăi a demonstrat că sunt bani la buget pentru plata tuturor pensiilor și salariilor. Astfel, ministrul Muncii și Justiției Sociale a răspuns dezinformărilor lansate de Iohannis și Turcan.

foto intalnire pensionari copsa mica2

Mai mult decât atât, anul acesta fondul de pensii are un excedent. Astfel, de la 1 septembrie, valoarea punctului de pensie se va majora de la 1100 de lei la 1265 de lei, iar anul viitor, la 1775 de lei, bifând astfel un nou punct din programul de guvernare: dublarea valorii punctului de pensie față de 2016.

foto intalnire pensionari copsa mica

De asemenea, de la începutul lunii aprilie, alocațiile pentru copii au fost majorate semnificativ. Ministrul Muncii a anunțat că studenții vor beneficia și în viitor de gratuitate la transportul feroviar, în ciuda minciunilor lui Orban, tinerii reprezentând în continuare o prioritate pentru PSD.

foto intalnire pensionari sibiu

”Iohannis și Orban mint cu nerușinare când spun că nu sunt bani pentru pensii. Au făcut acest lucru în fiecare an. Este o dovadă de inconștiență și cinism din partea lor. Milioane de oameni care își așteaptă lunar pensia au fost induși în eroare de însuși președintele țării. Este o bătaie de joc la adresa pensionarilor din țara noastră. Îi asigurăm pe toți românii că Guvernul PSD are bani pentru plata tuturor pensiilor și salariilor! Să nu uite sibienii că Turcan a fost membru PDL când a votat pentru tăierea pensiilor și salariilor românilor, iar acum ne acuză pe noi atunci când mărim veniturile oamenilor”, a declarat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

foto intalnire pensionari sibiu2

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Comentarii

7 comentarii

kokos

Acum 2 ani

Esti un minconis , toti banii cu care mariti voi pensiile sunt bani imprumutati cu cele mai mari dobanzi din Europa , de peste 5% , nu sunt bani care vin din economie , din crestere economica.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 2 ani

Mândru de bunicul său : fost șef al Miliției Orășenești Cisnădie in anii ‘50 ! Incredibil ?
Raspunde

jonyjon

Acum 2 ani

Au marit alocatiile dar nu le-au virat
Raspunde

Cititescu

Acum 2 ani

Pensionarii au ajuns cea mai importanta masa de manevra electorala atat de catre putere cat si de catre opozitie. Se considera ca batranii sunt usor de manipulat asa cum asistatii social (aia sanatosi si lenesi!) sau somerii profesionisti sunt usor de cumparat. Politica romaneasca!
Raspunde

anti psd forever

Acum 2 ani

apropos, cand s-a dus dancila in Hunedoara, a fost, de fapt in Suceava, sau viceversa? Sa stim daca minte sau nu...
Raspunde

Iuliu

Acum 2 ani

Da, sunt bani de pensii, pentru că guvernul s-a împrumutat 3 miliarde de euro de pe extern, în martie, o știre prea puțin mediatizată din păcate. Ca să nu mai zic de împrumutul din toamna trecută... Rămâne de văzut cine va plăti nota. În continuare, pensionarii votează cu mațul, așa cum e tradiția, făcând abstracție totală de alte considerente când pun ștampila pe PSD ”dă 100 de lei la pensie? Bun, trăiască pededeu'" Ce contează că banii ăia vin din împrumuturi, ei nu mai trăiesc mult: ”acuma să avem bani, tineretul să se descurce după ce n-om mai fi noi” cam așa gîndesc. Așa-ți dai seama de ce mentalitate periculoasă are generația 60-65+: nu le pasă de unde vin banii - din împrumuturi care vor fi o povară pentru noi, tineretul, sau dintr-o creștere economică firească - lor să li se mărească pensia cu orice preț! Nu-și bat capul să se uite la inflație, e prea complicat. Din toamnă și până acum benzina s-a scumpit cu un 1 leu, motorina și mai mult, șoferii știu despre ce vb, dai câteva zeci de lei plus pe lună lejer, ce să mai vorbesc de alimente și electricitate. Viața, din contră, e mai scumpă decât înainte. Popor de chiori.
Raspunde

SilviuP

Acum 2 ani

Degeaba te iei de pensionari. Nu ei sunt cei care voteaza PSD. Sigur ca sunt si pensionari destui care se incadreaza la ce ai spus dar, din pacate, majoritatea celor ce voteaza PSD, sunt bugetarii. Functionarii care au salarii mai mari decat in privat, politistii, jandarmii si, foarte grav, foarte multi profesori de la care am avut intotdeauna multe asteptari... degeaba. Vezi statisticile din anii anteriori. Sunt foarte multi tineri pacaliti, prosti sau cu interese.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus