Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Costantin Șovăială: Pe 26 mai  să ne aducem aminte de OG 13, de 10 august, de toate mizeriile pesediste!

Costantin Șovăială: Pe 26 mai  să ne aducem aminte de OG 13, de 10 august, de toate mizeriile pesediste!

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Costantin Șovăială, își exprimă speranța ca românii să-și aducă aminte pe 26 mai, în ziua votului, “de OG 13, de 10 august, de toate mizeriile pesediste”. “Există voci care, cu prețiozitate, încearcă să explice oamenilor că alegerile din 26 mai sunt despre chestiuni înalte, despre Europa de departe, despre politică și politici mai presus de noi și că nu se cuvine să amestecăm teme locale/naționale, aici. Ei bine, după părerea mea TOATE alegerile sunt despre OAMENI. Simplu! Ba, ca să fiu sincer, cred că alegerile din 26 mai , având alăturat Referendumul, nu sunt doar despre oameni și binele lor de astăzi și de mâine, ci și despre principiile după care românii vor să trăiască și ei și copiii lor de mâine în colo. De aceea, nu numai că includerea altor teme în această campanie este potrivită, ci este chiar  de dorit!” spune Constantin Șovăială.

Deputatul liberal este convins că  românii vor evalua  apartenența fiecărui competitor la  valorile europene și vor decide în ce măsură  unul sau altul are ce căuta la Bruxelles sau nu. “Românii știu să-și calculeze opțiunile și sunt convins că vor evalua fiecare partid în parte, că vor ține cont nu doar de mesaje, ci și de fapte. Acestea din  urmă transmit mai  bine decât lozincile din campanie cine trebuie sa meargă la Bruxelles, cine nu și cine ar trebui să părăsească scena politică. Pe 26 mai, să ne aducem aminte de OG 13, de 10 august, de toate mizeriile pesediste! Să ne aducem aminte de eliberarea infractorilor din pușcării, de tentativele repetate de modificare a legilorîn favoarea unor grupuri și grupări, de haosul bugetar creat. Dacă vom face asta, dacă vom rememora toate acestea, vom constata că unii sunt incompatibili cu Europa!“, spune Șovăială.

“26 mai sunt cel mai bun moment pentru a spune în ce fel de Românie vrem să trăim, iar rezultatele ne vor așeza fie alături de Europa civilizată, fie cu un picior în afara ei”, Constantin Șovăială.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus