Marţi,
07.07.2020
Ploi
Acum
16°C

ALDE Sibiu susţine programul guvernamental Rabla Electrocasnice

23 Mai 2019 20:05

ALDE Sibiu susţine programul guvernamental Rabla Electrocasnice

Guvernul României relansează pentru al doilea an, Programul Rabla Electrocasnice. “Pentru noi,  protejarea mediului înconjurător și a sănătății cetățenilor prin promovarea consumului eficient de resurse naturale și dezvoltarea unei economii circulare reprezintă, incontestabil, o prioritate” a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedinte ALDE Sibiu, susţinător al programului Rabla Electrocasnice lansat de Guvern.

Anul acesta programul Rabla Electrocasnice este extins pentru două categorii de echipamente foarte cerute de români – mașini de spălat vase și televizoare. În plus, succesul foarte mare al ediției din 2018 a determinat Guvernul să dubleze bugetul Programului, care anul acesta este de 40 milioane lei.

Românii care doresc să își achiziționeze un frigider, o mașină de spălat, un aer condiționat, o mașină de spălat vase sau un televizor, o pot face, începând de vineri, 24 mai 2019 pe site-ul www.afm.ro, prin intermediul aplicației informatice.

Finanțarea se va acorda sub formă de vouchere, pentru achiziționarea de echipamente electrice și electronice de uz casnic.

Comentarii

3 comentarii

cetatean

Acum 1 an

Programul rabla ar trebui si alde implementat Tariceanu, Norica, Barbu, reciclati.
Raspunde

jonyjon

Acum 1 an

Programul Rabla pentru politicieni!
Raspunde

Ttre

Acum 1 an

Ba rabla sunteți voi de la alde
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus