Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Haideți să trimitem patrioți în Europa!

Haideți să trimitem patrioți în Europa!

BOGDAN TRIF, președinte PSD Sibiu

Atitudinea disprețuitoare a lui Klaus Iohannis și a fostei sale echipe de la primăria Sibiu la adresa justiției din România este, în același timp, și o atitudine sfidătoare la adresa sibienilor. Astăzi, orașul nostru este condus de un primar pe care instanța l-a declarat incompatibil, dar totuși Astrid Fodor se ține de scaun și nu vrea să plece de la primărie, sfidând legea fără nicio rușine. La fel face și Klaus Iohannis, cumpărătorul de rea-credință, care refuză să dea banii înapoi moștenitorilor de drept pentru cele două imobile confiscate de instanța judecătorească pentru că au fost obținute ilegal. Așa arată justiția în opinia acestor indivizi care au impresia că legea se aplică după bunul lor plac. Este incredibil cum Iohannis, cel care nu respectă legile din România și nici deciziile instanțelor, pretinde că vrea un referendum pentru justiție. Acesta este încă un motiv pentru care sibienii vor vota PSD la europarlamentare!

ALEXANDRU POPA, candidat PSD Sibiu Pe 26 mai, la europarlamentare, sibienii vor alege PSD, singurul partid care investește în oameni. PSD a pus accent pe finanțarea și dezvoltarea de proiecte. Guvernarea PSD continuă să investească, în 2019, bani în sănătate, educație, agricultură și în infrastructură. PSD luptă pentru o Românie care merită mai mult respect!

MIHAI MACAVEIU, candidat PSD Sibiu O viață mai bună pentru sibieni și medieșeni depinde de votul fiecăruia în parte. De aceea, țin să le reamintesc celor din Sibiu și din Mediaș că PNL, prin vocea liderului Orban, a promis că va stopa Legea salarizării și va opri Programul de Dezvoltare Locală dacă va ajunge la putere. Nu avem voie să le permitem liberalilor să taie din nou salariile și pensiile și să-i sărăcească pe români. PSD trebuie să continue programele de susținere și dezvoltare a economiei românești! Sibienii și medieșenii merită mai mult!

ECATERINA ANDRONESCU, ministrul Educației Naționale

FOTO ANDRONESCUTinerii sunt viitorul nostru. PSD îi sprijină și îi susține pe tineri pentru a-i determina să rămână în țară, să învețe, să muncească și să-și trăiască viața, în condiții cât mai bune, alături de familiile lor.

  • PSD a majorat de 2,5 ori fondul de burse pentru studenți.
  • PSD a asigurat transport gratuit pentru studenți, pe toată durata anului și pentru orice destinație în țară
  • PSD a lansat programul care permite tinerilor să ia 40.000 de lei împrumut, fără dobândă, pentru dezvoltare personală.
  • PSD a majorat în medie cu 75,5% salariile a 215.000 de cadre didactice din România în ultimii doi ani
  • PSD a majorat alocațiile celor peste 3,6 milioane de copii din România: pentru cei cu vârsta până la 2 ani sau cei cu dizabilităţi alocaţia a crescut de la 200 lei/lună la 300 lei/lună, iar pentru ceilalţi copii de la 84 lei/lună, la 150 lei/lună

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Vivi Dragan

Acum 3 ani

Daca ati facut atata bine de ce veti lua maxim 15 % in judetul Sibiu ca in oras nu luati nici 10 % ? Credeti ca daca Trif il injura toata ziua pe Iohannis veti lua mai multe voturi in Sibiu? Si de cand daca il pupi in dos pe Dragnea esti automat patriot? Trif trezestete.
Raspunde

S

Acum 3 ani

Dacă erai patriot lăsai la minister pe unu care se pricepe la turism, dl inginer agronom care a activat la o ferma, la privat, și la instituții de protecția mediului, la stat.
Raspunde

Iooo

Acum 3 ani

"PSD a majorat alocațiile celor peste 3,6 milioane de copii din România: pentru cei cu vârsta până la 2 ani sau cei cu dizabilităţi alocaţia a crescut de la 200 lei/lună la 300 lei/lună, iar pentru ceilalţi copii de la 84 lei/lună, la 150 lei/lună" Sa fim cinstiti, PSD nu a vrut sa majoreze alocatiile, au fost marite printr-o "scapare". De ce sa te uiti si la copii, acestia nu au drept de vot si nu pot fi manipulati usor, asa ca nu le marim alocatiile (se discuta in partid). Dar daca tot au fost marite, hai sa ne laudam.
Raspunde

eu

Acum 3 ani

PSD a majorat / PSD a asigurat / PSD a lansat / PSD a inventat / PSD a subvenionat / PSD a donat / PSD a descopetit coada la pruna mai fratilor! Sunt banii nostrii platiti din taxe si impozite si tot ei se lauda ca ne dau cu portia inapoi????? Haide-ti la vot ca nu se mai poate. Traim intr-o tara democratica si din pacate nimeni nu isi mai pune pielea la bataie pentru inca o revolutie...dar asta ar fi cam singura solutie sa schimbam ceva daca tot "Dumnezeii" astia iasa invingatori.
Raspunde

cetatean

Acum 3 ani

In fata-i vopsit gardul in spate...e trif cu dragnea. Parca vreti sa furati fondurile din pilonul II de pensii al tinerilor.
Raspunde

rosu

Acum 3 ani

Observati? Din nou, placa cu presedintele. Penibil!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus