Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Primăria Sibiu invită voluntari pentru Centrul de Informare Turistică

Primăria Sibiu invită voluntari pentru Centrul de Informare Turistică

În 1 mai a început oficial sezonul turistic, iar Sibiul se pregătește pentru un sezon estival plin de evenimente și de turiști care vor vizita orașul nostru.

În acest context Centrul de Informare Turistică din sediul Primăriei Sibiu situat în Piața Mare are nevoie de personal mai numeros pentru a răspunde solicitărilor turiștilor repede și profesionist. Pe lângă angajații acestui centru, Primăria Sibiu caută tineri voluntari vorbitori de engleză, germană, spaniolă sau franceză, care cunosc Sibiul și doresc să petreacă vacanța de vară într-un mod constructiv, câștigând experiență importantă pentru formarea lor profesională.

Cei interesați pot depune CV-urile la registratura Primăriei Municipiului Sibiu din Piața Mare sau le pot trimite prin e-mail pe adresa [email protected], până în data de 7 iunie 2019. La terminarea stagiului (iunie-septembrie), tinerii vor primi un certificat de voluntariat, care atestă colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

Selecția candidaților se va face pe baza unui interviu în care vor fi testate cunoștințele de limbă străină.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

IOO

Acum 5 ani

Cel mai bogat oras din judet, fruntea turismului vrea voluntari? De ce nu ANGAJEAZA niste tineri, studenti poate, ca sa primeasca alaturi de experienta si niste bani cinstiti?
Raspunde

ComitetulCentral

Acum 5 ani

sub numele de 'voluntariat' se ascunde exploatarea oamenilor - munca gratis. Omul nu mananca? nu se imbraca? nu se incalta? Hitlerista de la primaria sibiu chiar nu are pic de jena? ea ar munci gratis, 'voluntara' ? cauta 'tineri' ca-s prosti.... de 30 de ani va bateti joc de romani cu munca la negru, munca gratis 'voluntar', munca pe nimic cu salariu minim si cand vine varsta de pensie strigati ca omul a fost toata viata o putoare si nu merita un venit ca ajutor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus