Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Dacă e Ziua Copilului, e sărbătoare în centrul Cisnădiei. Vineri, micuții Cisnădiei sunt așteptați în Piața Revoluției

Dacă e Ziua Copilului, e sărbătoare în centrul Cisnădiei. Vineri, micuții Cisnădiei sunt așteptați în Piața Revoluției

Anul acesta, Ziua Copilului va fi sărbătorită la Cisnădie mai devreme. Vineri, 31 mai, în centrul orașului, mai exact în Piața Revoluției se anunță petrecere mare.

Cei mici și nu numai sunt așteptați de la ora 12:00 la spectacolul "Cei trei purceluși", de Cătălin Grigoraș cu actorii Vali V. Popescu/Călin Mihail Roajda, Maria Salca, Raluca Eremei-Bîrză și Ioan Alexandru Savu. Aventurile celor trei purceluși Naf-Naf, Nif-Nif, Nuf-Nuf și încercările acestora de a scăpa de fiorosul lup Rică vor fi puse în scenă pe muzică, pentru cei mici și nu doar pentru ei.

Petrecerea continuă de la ora 13:00, când invitată va fi Bianca Adam aka Tequila, nr. 1 Youtube vlogger feminin. Organizatorii spun că, așa cum s-a întâmplat în fiecare an, cei prezenți vor avea parte de mai multe surprize.

„Și în acest an le-am pregătit celor mici, dar și celor care îi vor însoți un spectacol deosebit și câteva surprize care sunt sigur că le vor face mare plăcere. Manifestările din trecut, organizate cu prilejul zilei de 1 Iunie, s-au dovedit un succes, bucurându-se de o mare participare. Sunt convins că și în acest an darul oferit de primăria Cisnădie micuților cisnădieni va fi foarte apreciat, iar atmosfera de sărbătoare din centrul orașului va fi una specială”, spune primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus