Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

5 motive să vii la Street Food Festival Sibiu

5 motive să vii la Street Food Festival Sibiu

Se întâmplă atât de multe lucruri faine în oraș, încât aproape că găsești zilnic ceva interesant în Piața Mare dacă ieși la o plimbare.

Street Food Festival Sibiu e unul dintre evenimentele importante ale anului în oraș, așa că îți scriem aici câteva dintre motivele pentru care e bine să nu îl ratezi.

1. Mâncarea

Poți să zici că vii doar să te plimbi și nu vrei să mănânci, asta dacă o spui când ești pe Podul Minciunilor. Altfel, e imposibil. Vor fi atât de multe bunătăți din bucătăria internațională, cu arome, ingrediente și moduri de preparare diferite și care toate arată foarte bine, încât nu te vei putea abține. Și de ce ai face-o? Bucătarii vor fi foarte motivați să gătească cel mai bine, pentru ca toți ochii vor fi pe ei: ochii gurmanzilor, ochii organizatorilor și ochii din acoperișurile clădirilor din piață.

2. Outdoor Cinema

Mai e până în toamnă când începe Astra Film, dar pasionații de film pot să se așeze și weekend-ul viitor pe câte un beanbag și să vizioneze în fiecare seară un film bun. “Povestea iubirii” de Radu Mihăileanu, comedia spaniolă “Nuntă în ofsaid”, producția care a durat aproape 30 de ani și a fost lansată în 2019, “Omul care l-a ucis pe Don Quixote” și comedia românească “America, venim.”

3. Muzica

Jurjak, Robin and the Backstabbers și byron sunt câteva dintre trupele care te vor face să fredonezi și să dansezi în mijlocul Pieței Mari.

4. Artă stradală

În Sibiu sunt mulți pasionați de graffiti, de aceea este și un festival de artă stradală așa că multe dintre food truck-urile parcate în Piața Mare vor fi numai bune de admirat.

5. Foto-video

Da, e și ăsta un motiv. Știm că după summit-ul de la Sibiu, Președintele Consiliului European, Donald Tusk și-a schimbat fotografia de copertă de pe Facebook cu una făcută în Piața Mare. Tu de ce nu ai putea? Va fi atât de mult material de fotografiat și filmat, numai bun de postat pe Facebook sau Instagram.

Prin urmare, îți recomandăm să vii la Street Food Festival Sibiu, între 6-9 iunie.

34123843_1921929474518329_316358288771907584_o 34107625_1921935991184344_5830125062996361216_o

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Ioan Giurgiu

Acum 4 ani

Cîteva motive să nu:- Daca produsele nu sunt de la Metro ,înseamnă ca minți . Daca nu ,arata factura fiscala ! Daca nu te vezi la ZDF , nu esti sas deci , nu existi! Daca nu pui muzica ZZ TOP ,PINK FLOYDsau Queen lasa-ne! Daca vrei să faci graffiti , poti sa faci pe poarta primariei! Pe casa mea accept numai picturi de DAN PERJOVSKI ! Dca vreun ,,bucatar" de truck are calificare horeca,îi recomand un restaurant ,dar ,daca tot vrea in aer liber Tirgul din Obor îl cheama. Lasati- ne cu maratoane , si alte activitati care numai mănîncă banii primăriei și ai nostrii implicit . Apropo : cine verifica cheltuirea banilor publici ? La cine ma pot adresa cu aceasta intrebare? Daca primesc 1 unlike , vreau sa te semnezi sa stie si altii cine esti !
Raspunde

ptr dl.Ioan Giurgiu

Acum 4 ani

Foarte bine spus,mare dreptate ai.Te poți adresa TUTUROR TELEVIZIUNLOR PUBLICE,cu neregulile constatate.E de ajuns sa înceapă bulgărasul sa prindă contur,ca după ce se rostogolește de câteva ori sa vezi ce mare se face și ce daune aduce! Uite un titlu ce va atrage atentia: "Ilegalități in Sibiul lucrului bine făcut" : si îți spui oful și ilegalitățile cu lux de amanunte care ți s-au întâmplat.Mult succes!
Raspunde

Ioan Giurgiu

Acum 4 ani

Mulțumesc celor care au dat ,,unlyke " și nu s-au semnat! Asta înseamna ca mai avem de lucru la mentalitatea omului de a-și asuma un mesaj ,care ,pînă la urmă ,este zic eu liber, o opinie nu musai un lucru corect, ci o opinie . Discutăm, dezbatem, ne dăm cu părerea pentru ca nouă să ne fie mai bine . O părere " pro" alta "contra" , asta este democrație ! Dar, democratie este atunci cînd faci ceea ce vrei, cu condiția sa nu deranjezi pe altul de lîngă tine. Nu cu vorba , ca Radu Banciu , ci cu fapta ! Ca cei de la A.D.P care spun ca trebuie sa sun la telefonul lor să ma lase să vin cu masina acasa ! Am fost "oaia " neagră a scolii , a familiei , a serviciului , dar sa ajung sa cer voie sa vin cu masina acasa , la mine acasa , înseamna ca am ajuns ultimul om din Sibiu ! Si daca sunt unii care se bucura , sa nu uitati ca daca trec de mine, vor ajunge si la voi . Vor face zona pietonala orice loc din Sibiu din care pot scoate bani , dar pîna nu ajunge la tine acasa vei crede ca este gluma ! Nu ! Nu este ! Oricum, eu nu ma dau bătut !!!
Raspunde

Forta USR

Acum 4 ani

Exact asta fac acum cu imobiliarele,și prostii la ale căror porți nu au ajuns,tac chitic.Zic ce dacă îs înghesuiți și aglomerați aia de pe Calea Cisnadiei,da-i d-ra....au fost prosti și au luat acolo,iar alții "jmecheri".Dar nu realizează:stai ba,ca noi vom fi următorii,peticul ala din fata geamului meu,va dispărea, ca acolo încape un bloc,deci bani,bani.Mai sunt o categorie de tamp....patroni de firme insolvențe,deci cu datorii la stat și furnizori cat cuprinde,care ii auzi ca debiteaza:peste tot în Europa orasele mari sunt aglomerate,e semn de dezvoltare.Pai dacă voiam sa fiu în mare metropola,eram colo,deci sunt aici,deci nu vreau sa trăiesc înghesuit și în aglomerație ca acolo.Plus asta cu argumentul"pai și ala a făcut...." când e vorba de a explica o prostie,o înșelătorie, o teapa naționala, argumentul asta e egal cu zero.Ce dacă unii au greșit la ei acasă în UE,trebuie sa facem și noi ca berbecii,aceeași greșeală? Asa ceva,te duci sa iei o pizza și ți se toarnă direct propaganda în urechi.Da bon fiscal nu dau,decât dacă le ceri.Sa dea incornoratul sa fac indigestie ca ma duc și ii reclam la tot ce exista și le poate aplica amenzi.
Raspunde

Elena

Acum 4 ani

Un targ de rahat, deci la piata obor sa construit teren de.....iar carpele din piata obor le-a adus primaria in centrul Sibiului, felicitari mada. Primar incompatibil. De ce ea ,FDGR si sefii din primarie pot sa treaca de pilonul din Piata Huet desi ei vin la servici iar locatarii care merg acasa dupa 10 ore de munca mai trebuie sa faca 3 sau 4 ture ptr.a-si gasii undeva pe la piata un loc de parcare? Cine din Sibiu are asigurat la servici vorbim de domeniul public loc de parcare? iar cand mergi acasa sa nu ai acest drept? Ce statut au cei din primarie sau doamna Primar ea nu este cetatean ca si noi al Sibiului? Daca sunt alesi de oameni ei isi fac legile doar ptr ei restul.... Asteptam opinia unuia din primarie platit de catre noi sa ne spuna ei ce statut au de parcheaza chiar la intrarea in primarie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus