Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Mai simplu pentru sibieni: Programări online pentru înmatriculări și radieri auto

Mai simplu pentru sibieni: Programări online pentru înmatriculări și radieri auto

Primăria Sibiu continuă programul de digitalizare a serviciilor și simplificare a procedurilor pentru cetățeni.

În contextul în care se înregistrează un număr foarte mare de solicitări pentru înmatricularea și radierea autovehiculelor, Direcția Fiscală pune la dispoziția sibienilor o aplicație electronică pe site-ul www.sibiu.ro (în banda dreaptă a paginii principale) prin care se pot programa la ghișeu pentru depunerea actelor în vederea înmatriculării și radierii autovehiculului propriu. Aplicația presupune completarea unui formular simplu cu numele, prenumele, datele de identificare ale proprietarului mașinii, adresa de email pe care să primiți confirmarea rezervării, precum și numărul de înmatriculare (dacă e cazul) și numărul de șasiu al mașinii. Veți alege apoi din calendar data și ora dorită din cele disponibile. În acest fel se va elimina aglomerația, iar timpul petrecut la ghișeu se va scurta mult.

Cetățenii care nu utilizează mijloacele electronice se pot prezenta în continuare la ghișee, 2 din 4 ghișee fiind rezervate celor care nu au programare online.

Programul la ghișeele de înmatriculare / radiere autovehicule ale Direcției Fiscale:

Luni - Joi: 8.00 – 15.15

Vineri: 8.00 – 12.00

Actele necesare a fi depuse la dosar și formularele tip sunt disponibile pe site-ul instituției: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/serviciu/183

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Iudas

Acum 3 ani

Bine ati venit in 2005.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus