Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Robbie Williams concertează la Untold 2019

Robbie Williams concertează la Untold 2019

Peste 50 de muzicieni și dansatori vor face parte din „recuzita” spectacolului pe care Robbie Williams îl pregătește pentru Untold 2019. Cunoscutul artist vine pentru prima dată la festivalul de la Cluj.

La patru ani de la concertul pe care l-a susținut în Capitală, Robbie Williams revine în România, de această dată la unul din cele mai mari festivaluri din lume. Untold 2019 este unul din puținele evenimente la care artistul își va face apariția anul acesta și promite să fie unul de neuitat, cu peste 50 de muzicieni și dansatori care vor urca pe scenă alături de el. Show-ul va dura peste 1 oră și 30 de minute.

Cea de-a cincea ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca, în primul weekend din luna august, mai exact între 1 și 4 august. În line-up-ul festivalului au fost confirmați și Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Bastille și James Arthur.

Săptămâna aceasta vor fi scoase la vânzare și biletele pentru o zi de festival.

Sursa: infomusic.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus