Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Vine furtuna! Cod galben în Sibiu

Vine furtuna! Cod galben în Sibiu

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare cod galbn, valabilă inclusiv pentru județul Sibiu, de la ora 12.00 până la 23.00. ”În estul şi sud-estul ţării, precum şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali vor fi intervale cu manifestări de instabilitate atmosferică. Astfel, se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi izolat grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20...25 l/mp, iar izolat 40...50 l/mp, se arată în informarea ANM, remisă astăzi.

O serie de județe vor fi astăzi sub portocaliu de ploi torenţiale, vânt, vijelii şi grindină pentru estul Munteniei, sudul Moldovei şi Dobrogea, valabilă până la ora 21.00.

Alte 12 judeţe şi Capitala sunt sub avertizare cod portocaliu. Sunt semnalate ploi torenţiale, vânt, vijelii şi grindină, pentru estul Munteniei, sudul Moldovei şi Dobrogea, avertizarea fiind valabilă de la ora 14.00 până la ora 21.00. Sunt vizate judeţele Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Prahova şi Dâmboviţa.

Și pentru zilele următoare, pentru Sibiu sunt prognozate zile călduroase, cu temperaturi care pot depăși 29-30 de grade, însă însoțite de furtuni și ploi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus