Miercuri,
03.06.2020
Parțial Noros
Acum
17°C

Organizația PMP Sibiu, nemulțumită de scorul de la europarlamentare

11 Iunie 2019 15:17

Organizația PMP Sibiu, nemulțumită de scorul de la europarlamentare

Cu 7.600 de voturi obținute în județ, PMP s-a clasat pe locul patru la alegerile pentru Parlamentul European. Scorul este nemulțumitor pentru președinta organizației județene, Ingrid Sofia Höhr. ”Filiala PMP  Sibiu s-a clasat pe locul 4 după PNL,  USR-Plus  și PSD.  Deși numărul de voturi obținut la aceste alegeri a fost superior celui obținul la alegerile desfășurate în urmă cu 5 ani, nu ne putem declara foarte mulțumiți, dar suntem încrezători că prin multă muncă vom reuși  să contăm și la viitoarele alegeri. Cu o campanie decentă, susținând temele ProEuropene care s-au derulat la nivel național și votul Pro  pentru Referendum, am reușit să ne aducem peste 7600 de membrii și susținători la vot. Totuși au fost alegeri Europarlamentare și partidele câștigătoare nu pot influența în prea mare măsură desfășurarea  Guvernării actuale, așa cum vedem”, susține liderul PMP Sibiu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Nicu

Acum 11 luni

Singura solutie pentru viitor este o alianta pentru locale,altfel nu treceti pragul electoral de 5%.In Sibiu sunt 4 forte politice care vor fi alese sigur in cl si cj sibiu si anume fdgr,psd,pnl si usr +plus!Alte partide ca Pro Romania,Alde si Pmp sunt temeri ca vor depasi pragul electoral!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus