Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ALDE Sibiu: Tăriceanu nu a renunțat la prezidențiale

ALDE Sibiu: Tăriceanu nu a renunțat la prezidențiale

ALDE Sibiu, prin președintele Ovidiu Gheorghe Tocaciu, dezminte toate informațiile potrivit cărora Călin Popescu Tăriceanu ar dori să renunțe la alegerile prezidențiale. “Din rea intenție sau din amatorism profesional, declarația președintelui Tăriceanu a fost interpretată ca un anunț privind renunțarea la o candidatură la alegerile prezidențiale! Această interpretare nu este conformă realității politice din ALDE! Tăriceanu nu a spus că renunță la această candidatura, ci doar a explicat, că în acel moment post alegeri, când știm cu toții că a trebuit să stăm și să analizam cu atenție motivele pentru care rezultatul obținut nu a fost deloc satisfăcător, nu era oportună o discuție despre acest subiect. Energia partidului trebuia atunci canalizată către această analiză internă”, a explicat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, președintele ALDE Sibiu, într-un comunicat e presă.

În opinia președintelui organizației locale, toată această neînțelegere a pornit în urma unei declarații făcute la scurt timp după alegerile europarlamentare. ”Președintele Tariceanu, întrebat despre o candidatură la prezidențiale, a declarat, textual: "În acest moment candidatura la prezidențiale nu intră în discuție, în ceea ce mă privește. Pentru mine nu este o opțiune pe care în momentul de față să o analizez"”, susține ALDE Sibiu.

”În opinia noastră, dl președinte Tăriceanu este singurul candidat din partea coaliției PSD -ALDE cu șanse reale de a câștiga competiția prezidențiala în fața lui Klaus Iohannis. Indiferent de decizia PSD, însă, Călin Popescu Tăriceanu este clar că este candidatul ALDE la alegerile prezidențiale”, ALDE Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

yyy

Acum 4 ani

"sau din amatorism profesional" ... "nu este conformă realității"... nea ghita, mai pune tu mana pe un abecedar si revino cand termini scoala primara si abia apoi tine-ne lectii de politica si logica(oricum fracturata). pana atunci, lasati drogurile si tu si, mai ales, stapanul tau, Tariceanu
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 4 ani

Mai exista alde sibiu ca nu cred ca dupa ce iei 2 % mai dai si declaratii ? Iar Tariceanu 4 % poate mai candideaza la spalat wc.
Raspunde

Canaris

Acum 4 ani

Evident!Tot poporul asta astepta! S-a vazut in 26....
Raspunde

tariceanu

Acum 4 ani

zi alde si trage apa la wc !
Raspunde

Hell-Town

Acum 4 ani

Cu infractorii nu faci treaba... Prognoza revizuita pentru alde Sibiu: 0,5 % la Prezidentiale! Oricum “asa zisii” vostri primarici or sa fuga la pro rromanica :-)
Raspunde

Potera Penitenciarului

Acum 4 ani

A scapat licheaua si acum vrea sa fie capitanul nostru.... Sa speram ca urmatorii vor vota invers si se va termina cu imunitatea acestor indivizi de proasta calitate pe care ghiolbanii i-au votat si pus in fruntea natiei, ajutati de ceilalti ghiolbani care au stat acasa atunci.... cand s-a inrosit harta si ne-am trezit cu un cosmar.......cu zero autostrazi, inflatie, zero spitale facute, imprumuturi, dancila, dragnea si toata catastrofa in care e Romania acum.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus