Joi,
08.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

FOTO – Cum arată și cu ce noutăți se deschide astăzi singurul ștrand din Sibiu

FOTO – Cum arată și cu ce noutăți se deschide astăzi singurul ștrand din Sibiu

Ștrandul Aqua Fun își redeschide astăzi porțiile, iar sibieni sunt întâmpinați de petreceri cu DJ, apă încălzită și răcoritoare gratuite.

Ștrandul Aqua Fun, singurul ștrand olimpic din Sibiu, se deschide vineri, 14 iunie 2019, la ora 12:00 cu o petrecere susținută de DJ Luca și MC Rosso.

Conform organizatorilor, programul va fi pe tot parcursul verii de luni până duminică între orele 09:00 - 19:00, iar tarifele sunt următoare: pentru adulți 30 de lei (09:00-16:00), 15 lei (16:00-19:00), pentru elevi, studenți și pensionari sunt 20 de lei (09:00-16:00), 10 lei (16:00-19:00), copii sub 3 ani au intrarea liberă. Reducerile nu sunt valabile în zilele de weekend.
strand aqua fun 9

În prețul biletului este inclus șezlongul și în luna iunie o răcoritoare gratuită. Organizatorii spun că “prețurile rămân accesibile, nu vor exista diferențe față de anii trecuți”.

Renovările au început din luna martie și au vizat refacerea conductelor, vopsitul și curățenia, astfel bazinele de 50 de metri au încalizre asigurată prin panouri solare și centrală termică.

strand aqua fun 8

S-au instalat patru puncte de vânzare a băuturilor răcoritoare și mâncare. Anul acesta meniul este diversificat și includ preparate vegetarniene și vegane, pe lângă clasici bugeri, grill și pizza.

În cadrul evenimentelor organizate se vor pregăti ceaune și proțap. Nu în ultimul rând, subiectul de atracție – spun organizatorii, va fi “Aqua Club Summer Vibes”: “Barul va oferi limonadă, frappe și cocktailuri alcoolice și non-alcoolice ce vor fi preparate e un barman profesionist"

strand aqua fun 7

Pe parcursul verii aceștia se vor organiza concursuri și petreceri cu spumă, programul și evenimentele vor fi publicate online pe pagina oficială de Facebook a ștrandului.

strand aqua fun 6 strand aqua fun 5 strand aqua fun 4 strand aqua fun 2 strand aqua fun 1

Text și foto: Denisa Laicauf

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Relucu Giupana

Acum 3 ani

Nu mai vreau ciupearca!!!
Raspunde

Ioan

Acum 3 ani

Cea mai proasta experienta...am platit o gramada de bani pe intrare 30 Lei Adult si 20 Lei copil 5 ani...Fara a ne informa nimeni de mizeria care ne asteapta si o apa atat de rece si de murdara incat nu am putut intra...oribil, groaznic..jalnic.Never Again
Raspunde

Balica

Acum 1 an

un strand de nata 10
Raspunde

Badea Scirtan

Acum 1 an

Pai in strainatate e curat, dar si mai scump... Plus ca si mult mai distractiv... Mai ales in strandurile cu lumina mai putina sin colorata, cu muzica techno si filme...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus