Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Ce facem în weekend? Jucăm baschet și bem cafea caritabilă

Ce facem în weekend? Jucăm baschet și bem cafea caritabilă

Weekend-ul acesta avem de ales nu doar dintr-o paleta largă de evenimente marca FITS, cât și din alte câteva organizate în același timp cu marele festival. Am ales câteva dintre ele. 

Sâmbătă, 15 iunie

Circuitul național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour programează în premieră o etapă la Sibiu. Evenimentul Raiffeisen Bank Sibiu Streetball va avea loc în zilele de 15 și 16 iunie la Shopping City Sibiu, pe terenurile care vor fi amenajate în parcarea centrului comercial.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care va anima zona de eveniment de la Shopping City Sibiu. Mai multe detalii veți găsi AICI.

622

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” găzduiește azi, în intervalul orar 10.00-13.00, o expoziţie de tehnică şi armament (STATIC DISPLAY) din dotarea Regimentului 2 Cavalerie din Forţele Armate ale SUA din Europa, Batalionului 26 Infanterie al Brigăzii Multinaţionale de Sud-Est din Craiova şi a unităţilor militare din garnizoana Sibiu.

Accesul este liber, iar toţi cei interesaţi să participe la eveniment sunt aşteptaţi, sâmbătă, 15 iunie, în intervalul orar 10.00 – 13.00, la punctul de acces în academie din strada Revoluţiei nr. 3–5.

513

Arena Platoș Păltiniș Mountain Resort deschide sezonul activităților de vară cu un eveniment dinamic și complex adresat copiilor, practicanților de sporturi gravitaționale și nu numai. Intrați AICI pentru înscrieri. Sâmbătă este ziua antrenamentelor și înscrierilor.

Ziua de duminică începe cu calificări DowhHill Mountainbike și continuă cu finala DownHill Mountainbike. Mai multe activități distractive așteaptă copii pe toată durata zilei: parc de cățărat, trambuline, centru gonflabil de joacă, teren de fotbal gonflabil, zorbing, biciclete și trotinete.

PROGRAM:

Sâmbătă 15 Iunie 2019

10:00 - 17:00 ÎNSCRIERI DOWNHILL MTB

10:00 - 17:00 ANTRENAMENTE DOWN-HILL MTB

Duminică 16 Iunie 2019

12:00 CALIFICĂRI DOWNHILL MTB

15:00 FINALA DOWN-HILL MTB

16:30 CEREMONIA DE PREMIERE

456

Atelierele de creație pentru copii continuă la Shopping City Sibiu, cu activități distractive și interesante pentru cei mici. Astăzi, între 11:00 și 14:00, micuții vor putea lua parte, gratuit, la un atelier de reciclat.

Trupa sibiană ThisObey concertează diseară, de la ora 22:00, în Imperium Live. Intrarea este liberă. Rezervările se fac la numerele de telefon: 0369 454 690 / 0745 391 481.

458

Duminică, 16 iunie

Ana-Maria Luminea, o tânără artistă din Sibiu este pe cale de a-și vedea cel mai mare vis devenit realitate. La cei 23 de ani ai săi, își lansează prima carte de poezii. Deși este încă la o vârstă fragedă, pasiunea pentru poezie a descoperit-o în școala generală și a simțit că asta trebuie să facă și în viitor. În carte, cititorii vor găsi patru trăiri principale: iubire, dezamăgire, ură și regret. Tânăra își va lansa cartea duminică, de la ora 17:00, în Piața Habermann.

ana-maria poet

Pe 16 iunie, ora 18:00, Nod îi așteaptă pe sibieni la o cafea ALTFEL. „Aducem natura înăuntru, cu o expoziție de fotografie și dacă ne găsim tabloul preferat putem pleca cu el acasă, în timp ce o mare parte din bănuții strânși se duc ca donație la o familie cu dificultăți sociale severe pe care o să v-o prezentăm”, anunță reprezentanții cafenelei.

692

Micuții sunt așteptați duminică, la ora 18:00, să afle povestea Gâsca de aur, de Frații Grimm. Intrarea este gratuită, evenimentul având loc în Shopping City Sibiu, zona magazinului Noriel.

655

Filmele săptămânii la Cinematograful ARTA pot fi consultate mai jos, iar programul de la sălile de cinema din cadrul Centrului Cultural Ion Besoiu se găsește AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus