Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Neagu: Guvernarea PSD-ALDE, rămâne în istoria României ca o guvernare a deficitelor

Neagu: Guvernarea PSD-ALDE, rămâne în istoria României ca o guvernare a deficitelor

Deputatul liberal Nicolae Neagu a declarat după votul la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă că opoziția reunită a depus eforturi, până în ultimul moment, pentru reușita acestei moțiuni. ”În ciuda eforturilor depuse de PNL, parlamentarii de la PSD-ALDE prezenți în sală la momentul votării moțiunii au refuzat să voteze, demonstrând faptul că nici în ceasul al 12- lea nu au înțeles dorința populară, exprimată la alegerile din 26 mai 2019, ci au ales calea rămânerii la guvernare, la butoane și la punga cu bani ai statului român, nu pentru România și români, ci pentru ei și pentru clientela lor! Guvernarea PSD-ALDE, rămâne în istoria României ca o guvernare a deficitelor: deficit de democrație, de cont curent, deficit bugetar, comercial, deficit de forță de muncă, deficit de profesionalism și pricepere în actul de guvernare. "Duba de Topoloveni", "Parola de Târgoviște" sau "Nimicul de Suceava", mărci înregistrate PSD sunt expresia modului în care după 30 de ani de democrație PSD-ul se raportează la cetățenii români”, susține Neagu într-o declarație politică.

Deputatul este de părere că social-democrații trebuiau să demisioneze după votul din 26 mai.  ”Pierderea credibilității externe, dar și a încrederii românilor ar fi trebuit să fie suficiente pentru o demisie normală și firească, care ar fi creat șansa redresării României și a creșterii încrederii în actul de guvernare din partea românilor. Opoziția unită în jurul PNL, va continua bătălia! Până la revenirea la normalitate, în care într-o democrație reală când pierzi încrederea poporului pleci și îi lași pe cei în care poporul are încredere să guverneze!”, a mai spus Neagu.

Moțiunea de cenzură intitulată "Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces şi fără cozi la vot", depusă de cei 173 de deputați și senatori PNL, USR, PMP și UDMR și sprijinită de cei de la Pro România, dintre care 94 deputați și senatori ai PNL, a fost respinsă cu 200 voturi "pentru", 7 voturi "împotrivă" și 3 "abțineri".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ronna

Acum 3 ani

Aloooo, domnu Neagu!!!!!! ne ziceți și nouă măcar două din mărețele dvs realizări în toate mandatele???? haideți, vă rugăm și noi frumos! ca să știm, nu de alta...ș-apăi poate vă ascultăm și aberațiile. Cu ce naiba sunteți mai buni, ce rahațele ne promiteți? nu credeți că ne-am săturat de figura dvs obosită și desfigurata de prea multă mândrie?????????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus