Joi,
09.12.2021
Partial Noros
Acum
4°C

Cel mai mare angajator din Sibiu recrutează încă 500 de oameni. Mulți relocați din alte zone ale țării

Cel mai mare angajator din Sibiu recrutează încă 500 de oameni. Mulți relocați din alte zone ale țării

Compania Continental, care cu aproximativ 4500 de angajați este cel mai mare angajator din Sibiu, intenționează ca în următorul an să recruteze încă 500 de oameni.

Directorul general companiei din Sibiu, Oswald Kolb, a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută la Primăria Sibiu că ținta Continental este ca în 2020 să ajungă la 5000 de angajați în Zona Industrială Vest.

”Spre deosebire de alte companii care vin în România doar pentru forța de muncă ieftină sau producție, noi avem un număr mare de ingineri și personal înalt calificat. Avem nevoie de angajați în continuare, de oameni cu studii și oameni pe care să-i pregătim”, a declarat Kolb. Acesta a mai spus că la Sibiu Continental a ajuns să producă anual 38 de milioane de unități, ceea ce înseamnă, din punct de vedere statistic, că în orice mașină produsă în Europa există cel puțin două componente fabricate în Sibiu. Spre exemplu, doar pentru dotarea și susținerea financiară a claselor profesionale în sistem dual compania investește anual peste 100.000 de euro.

În cadrul aceleiași conferințe, Lăcrămioara Dărăban, directorul de resurse umane al companiei, a explicat faptă cu o componentă importantă a strategiei de recrutare o reprezintă relocarea la Sibiu a forței de muncă din alte zone ale țării.

”Următorii ani ne vor duce în direcția a peste 5000 de angajați, din toate categoriile profesionale. Aceste planuri de creștere continuă se pot realiza doar prin dezvoltarea unor parteneriate solide. Și mai avem o strategie importantă, aceea de a reloca cât mai mulți oameni către Sibiu, oameni cu studii superioare, angajați cu experiență, dar și muncitori, oameni din toate categoriile pe care încercăm să-i convingem să aleagă Sibiul ca și oraș în care să trăiască”, a declarat Lăcrămioara Dărăban.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Razvinel

Acum 2 ani

Un lucru bun pentru Sibiu, dar mai faceți SI curățenie interna printre angajați prezenți gen familia Butium care își fac de cap la Continental Sibiu mai ales soția Marcela Butium se credea șefa de sclaviiiiii in modulul 3 , acolo unde a fost pusă de soț , că altfel nici să treacă strada singura nu putea , noroc cu soțul care îi făcea capriciile SI trăgea sforile pentru ea prin firma că în rest o nulitate , multi ca ea in Continental Sibiu,,,". curățenie interna " pentru viitor ar fi nevoie în rest Ok.
Raspunde

Tex

Acum 2 ani

Mda...marea doamna coorporatista daraban...
Raspunde

Haos

Acum 2 ani

Tot ce se spune sunt povesti , se lauda cu miiiiiiiiiii de inginerii si secțiile de producție sunt lăsate în coordonarea Unor persoane în funcție de interese , de exemplu unul dintre module are sefii : foștii fotbaliștii ratații, asistente medicale , oamenii cu 10 clase , pile fara studii finalizate , turnătorii de serviciu că peste tot SI așteaptă la rand tot felul de servitorii cu 10 clase sa li se facă SI lor un loc liber de șef , sau poate sapa pe cineva SI se eliberează unul mai repede , piese pentru VW , Audi , Skoda SI Ford SI alte mărci sunt lăsate la mana acestor persoane necalificate de Continental Sibiu , inginerii sunt de fapt o poveste , posturile de inginerii sunt ocupate de oameni cu 10- 12, clase , cumpărații cu încredere aceste marciii de mașini
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus