Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

TSTV cu Octavian Saiu despre FITS: E unul dintre puținele contexte unde am auzit sponsori mulțumind celor pe care îi sponsorizează

TSTV cu Octavian Saiu despre FITS: E unul dintre puținele contexte unde am auzit sponsori mulțumind celor pe care îi sponsorizează

Invitatul emisiunii de astăzi este Octavian Saiu, profesor, cercetător și critic de teatru, unul dintre cei mai mari prieteni și susținători ai Festivalului Internațional de Teatru. Predă la universităţi din România şi Noua Zeelandă şi a fost visiting fellow la University of London.

Am stat de vorbă cu el despre marile întâlniri pe care le prilejuiește Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, despre cum numele Sibiului este cunoscut în diferite medii academice din Asia, dar și despre hipstereală și sponsori.

”Vorbim într-un registru al onestității totale. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este unul dintre puținele context în care eu am auzit sponsori mulțumind celor pe care îi sponsorizează. Aici la Sibiu. ”Vă mulțumim pentru că avem șansa să fim parteneri la acest eveniment!”. Și nu este vorba despre mici companii care asociază unui brand cultural. Este vorba despre bănci, instituții care au o anumită tradiție, o anumită greutate și o vizibilitate în plan public. Deci cred că toate aceste detalii, de fapt, dau măsura importanței festivalului”, spune Octavian Saiu.
Mai multe detalii interesante aflați urmărind emisiunea:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus