Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Primăria Sibiu reia procedura de achiziție pentru proiectarea modernizării pasajului subteran dintre Bulevardul Victoriei și strada Andrei Șaguna

Primăria Sibiu reia procedura de achiziție pentru proiectarea modernizării pasajului subteran dintre Bulevardul Victoriei și strada Andrei Șaguna

Primăria Sibiu reia procedura de achiziție pentru proiectarea modernizării pasajului subteran pietonal dintre bulevardul Victoriei și strada Andrei Șaguna, după ce prima procedură inițiată la începutul lunii iunie a fost anulată pentru că nu s-au prezentat oferte.

Acesta este unul dintre cele nouă proiecte selectate în cadrul programului de bugetare participativă 2018 pe care Primăria Sibiu intenționează să le implementeze anul acesta. Scopul proiectului este acela de a moderniza pasajul subteran din centrul orașului prin înlocuirea afișajelor învechite cu afișaje electronice de înaltă definiție, modernizarea placajelor cu gresie și a sistemului de colectare a apelor pluviale, zugrăvirea, inclusiv înlocuirea ghivecelor de flori cu unele mai potrivite cu noul aspect.

Anunțul referitor la această nouă procedură a fost publicat în data de 25 iunie 2019, participanții fiind invitați să depună oferte până în data de 2 iulie pentru realizarea documentației de avizare a lucrării de investiție, a proiectului  tehnic, a detaliilor de execuție, să obțină avizele necesare pentru lucrare și să asigure asistența tehnică pe tot parcursul lucrărilor.

Ofertantul câștigător va avea la dispoziție o lună de la semnarea contractului pentru a preda documentația de avizare a lucrării de investiție, împreună cu avizele necesare și încă o lună pentru a preda proiectul tehnic. Valoarea contractului este estimată la 70.000 de lei, fără TVA.

Firmele interesate găsesc mai multe informații aici: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/achizitii_detail/6829.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Mariola Fagadau

Acum 3 ani

Mulțumim primăriei Sibiu pentru proiectele de mare anvergura care se desfășoară la noi în oraș! Sibiul este și va fi cel mai dezvoltat oraș din Europa Centrală și de Est.
Raspunde

Sibiu= lipsa viziune

Acum 3 ani

Am si eu niste idei . Sa curatam inainte sa vopsim marcajele . Exemple parcarea de la Cedonia ,Rahovei,Nicolae Iorga s-a vopsit peste nisip direct. Bravoooo. Delimitari si parcari golite ,vopsite si dupa date in folosinta . Receptia lucrarilor e de toata jena ,exemplu viu Calea Poplacii asfaltata ieri . E UN DEAL SI O VALE .Mari mesteri au lucrat acolo . Si in rest un mare C... facem daca lucram asa . Primaria nu verifica lucrarile astea ?
Raspunde

EU

Acum 3 ani

Hă, Hă, Hă.... pentru delimitare si marcare parcări așteptăm și noi de 3-4 ani. Sesizări nenumărate, online, scrise, personale!!! telefonice, de toate felurile și tot degeaba. Au făcut șoseaua din spatele CEC-ului de pe Calea Dumbravii, dar marcaje...ba. Lipsă de respect după atâtea sesizări este puțin spus. Probabil le aruncă la coșul de gunoi in secunda următoare. Din nefericire..cunosc foarte bine reversul, adică...cum ar trebui să fie, trăind o parte din timp intr-o țară care își respectă cetățenii. România nu face parte dintre acestea iar Sibiul..doar fumuri...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus