Marţi,
04.08.2020
Cer Senin
Acum
26°C

„FOOD FASHION” - două evenimente gastronomice simultane, săptămȃna viitoare ȋn Turnul Sfatului

27 Iunie 2019 15:19

„FOOD FASHION” - două evenimente gastronomice simultane, săptămȃna viitoare ȋn Turnul Sfatului

Sibienii sunt așteptați luni, 1 iulie 2019, ora 16:00, ȋn Turnul Sfatului din Sibiu,  unde vor avea loc vernisajul expoziției ”Food Fashion” și lansarea volumului „Abordări multidisciplinare ȋn științele și artele gastronomice”.

Arta digitală cunoaște azi performanțe din ce în ce mai spectaculoase, iar arta culinară, la rândul ei, nu putea să rateze ocazia de a fi „vedeta” acestei forme de exprimare. Expoziția aduce laolaltă personaje imaginare, menite să stârnească apetitul și admirația privitorului, cu scopul declarat de a fi în pas cu „moda gastronomică”.

Tot cu această ocazie va avea loc lansarea volumului „Abordări multidisciplinare ȋn științele și artele gastronomice”, un volum care cuprinde cele mai bune lucrări prezentate săptămȃna trecută ȋn cadrul conferinței multidisciplinare, ce a avut loc la Rectoratul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

„Utilizând instrumentele artei fotografice digitale, publicul sibian şi turiștii vor asista la un spectacol vizual inedit prin care alimentele se transformă în identitatea vestimentară a consumatorului, ceea ce exprimă unicitatea personală a oricărei diete optime. Realismul fotografic are astfel menirea de a sensibiliza publicul la ideea fanteziei culinare ca sursă personală de redescoperire a sinelui, a bucuriei de a ține o dietă sănătoasă și armonioasă”, au declarat organizatorii.

Evenimentele vor avea loc luni, 1 iulie 2019, ora 16:00, ȋn Turnul Sfatului din Sibiu.

Co-finanțat de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu, proiectul ”Food Fashion” este organizat de Fotoclubul „Orizont”, ȋn parteneriat cu Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Casa de Cultură a Studenților Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Comentarii

5 comentarii

mioritza

Acum 1 an

Vai ce afis gretzos !!!! Or4ibil !
Raspunde

IOO

Acum 1 an

Tulai ce idee proasta cu afisul ala... O tanti intr-o pozitie fortata ca sa nu zic dizgratioasa imbracata intr-o felie de sunca... Oribil
Raspunde

Diana

Acum 1 an

Adică domnișoara e in loc de mâncare!?
Raspunde

John

Acum 1 an

Doamne fereste...ce retarzi au facut afsul???
Raspunde

Livia

Acum 1 an

Sunteti invidiosi când vedeti o fata frumoasa. Frumos trup , frumos chip, frumoasa poza!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus