Duminică,
03.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Circulația pe Transfăgărășan se redeschide începând de astăzi

Circulația pe Transfăgărășan se redeschide începând de astăzi

Șoferii care vor să conducă pe cea mai spetaculoasă șosea din România, Transfăgărășanul, au posibilitatea începând de astăzi, 29 iunie, anunță Direcția Redională de Drumuri și Poduri Brașov.

„Începând cu ora 08:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule”, se menționează în anunțul instituției.

Specialiștii fac apel la conducătorii auto „să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea”.

„De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, se mai precizează în comunicatul transmis de DRDP Brașov.

De asemenea, drumarii precizează că cele două parcări private de mare capacitate de la Bâlea Lac nu au fost încă deszăpezite de firmele care le administrează. „Așa că locurile de parcare sunt extrem de limitate. Noi am notificat firmele să intervină cât mai repede”, a menționat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Anul trecut, circulația pe Transfăgărășan a fost deschisă pe data de 1 iulie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus