Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Tăriceanu despre alegerile prezidențiale: Cea mai bună soluție este un candidat unic PSD-ALDE-Pro România

Tăriceanu despre alegerile prezidențiale: Cea mai bună soluție este un candidat unic PSD-ALDE-Pro România

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este de părere că cea mai bună soluţie la alegerile prezidenţiale este un candidat unic din partea PSD - ALDE - PRO România, propunere anunţată de Victor Ponta.

"Cu domnul Ponta am evaluat variantele pe care le avem la dispoziţie pentru alegerile prezidenţiale. Confirm ceea ce a spus domnia sa în această privinţă. Da, cred că cea mai bună soluţie într-adevăr este de a avea un candidat unic", a precizat Tăriceanu.

El a adăugat că o decizie în acest sens va fi luată "cât de curând".

"Aşa cum v-am spus şi înainte, după alegerile pentru Parlamentul European o să luăm o decizie. În mod normal, timpul ne presează şi această decizie va trebui luată cât de curând în perioada următoare", a arătat Tăriceanu, la Parlament.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Iooo

Acum 4 ani

Nu va mai ganditi la prezidentiabili. Ganditi-va la pensile voastre, la pensile speciale si lasati-ne pe noi in treaba noastra. Cred ca daca va pensionati ar fi mai bine si pentru voi dar mai ales pentru noi.
Raspunde

Nicu

Acum 4 ani

Din punct de vedere politic si tehnic ideea este buna!Problema cea mare este daca are votanti?
Raspunde

Canaris

Acum 4 ani

Si acela sa fiu eu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus