Miercuri,
03.06.2020
Innorat
Acum
6°C

Tăriceanu despre alegerile prezidențiale: Cea mai bună soluție este un candidat unic PSD-ALDE-Pro România

01 Iulie 2019 13:25

Tăriceanu despre alegerile prezidențiale: Cea mai bună soluție este un candidat unic PSD-ALDE-Pro România

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este de părere că cea mai bună soluţie la alegerile prezidenţiale este un candidat unic din partea PSD - ALDE - PRO România, propunere anunţată de Victor Ponta.

"Cu domnul Ponta am evaluat variantele pe care le avem la dispoziţie pentru alegerile prezidenţiale. Confirm ceea ce a spus domnia sa în această privinţă. Da, cred că cea mai bună soluţie într-adevăr este de a avea un candidat unic", a precizat Tăriceanu.

El a adăugat că o decizie în acest sens va fi luată "cât de curând".

"Aşa cum v-am spus şi înainte, după alegerile pentru Parlamentul European o să luăm o decizie. În mod normal, timpul ne presează şi această decizie va trebui luată cât de curând în perioada următoare", a arătat Tăriceanu, la Parlament.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Canaris

Acum 11 luni

Si acela sa fiu eu...
Raspunde

Nicu

Acum 11 luni

Din punct de vedere politic si tehnic ideea este buna!Problema cea mare este daca are votanti?
Raspunde

Iooo

Acum 11 luni

Nu va mai ganditi la prezidentiabili. Ganditi-va la pensile voastre, la pensile speciale si lasati-ne pe noi in treaba noastra. Cred ca daca va pensionati ar fi mai bine si pentru voi dar mai ales pentru noi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus