Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-5°C

Consiliul Județean Sibiu vrea calitate la lucrările pe drumurile județene: 18 drumuri se modernizează anul acesta din bugetul propriu

Consiliul Județean Sibiu vrea calitate la lucrările pe drumurile județene: 18 drumuri se modernizează anul acesta din bugetul propriu

De la mijlocul lunii martie, când s-a încheiat comandamentul de iarnă, și până la sfârșitul lunii iunie, Consiliul Județean Sibiu a așternut covor asfaltic pe aproximativ 28 km de drumuri județene, în cadrul Programului de întreținere și reparații drumuri județene pe anul 2019, finanțat din bugetul propriu.

Din cele 27 milioane lei cât au fost alocate pentru acest program, aproximativ jumătate din fonduri (13.357.000 lei) sunt destinate lucrărilor de așternere covoare asfaltice.

”După cum am arătat la prezentarea primei construcții bugetare din acest mandat, politica pe care am adoptat-o privitoare la drumurile județene este aceea de a alege să facem covoare asfaltice, chiar dacă sunt mai scumpe, însă mai durabile, comparativ cu tratamentul dublu bituminos. În completarea modernizării drumurilor județene cu ajutorul fondurilor europene sau al finanțării prin programe naționale, Consiliul Județean Sibiu modernizează o serie de drumuri județene din fonduri proprii”, precizează Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

covor asfaltic cj (6)

Astfel, Consiliul Județean Sibiu a realizat prin intermediul societății de drumuri și poduri aflată în subordine lucrări de așternere covoare asfaltice pe următoarele drumuri județene:

Trecere cale ferată DJ 105 G, baraj Racovița

Trecere cale ferată DJ 106 E, Cristian gară

DJ 106 D Cisnădie/DN1

DJ 106 E Orlat/haltă Sibiel

DJ 105 Merghindeal

DJ 143 Iacobeni

DJ 106 J Gura Râului

DJ 106 D intrare Cisnădioara

DJ 143 A Laslea

DJ 141 A Dârlos – limită județ Mureș, în satul Curciu

DJ 106 E în intravilanul comunei Tilișca

DJ 106 G Gusu

DJ 106E Poiana Sibiului - Jina

DJ 106E Galeș

DJ 142C Dumbrăveni - limită județ Mureș

covor asfaltic cj (1) covor asfaltic cj (5) covor asfaltic cj (4) covor asfaltic cj (3)

Comentarii

3 comentarii

Oare cine dirigentiaza CJS?

Acum 2 ani

De ce nu sunt delimitate drumurile stanga/dreapta cu beton de 40cm, asa cum prevad toate normativele in vigoare? Din cauza aceasta, cele mai multe drumuri se strica incepand de la margini.
Raspunde

Bici

Acum 2 ani

Pai daca vrea calitate sa nu mai asfalteze cu firma lor de incompetenti prin care se sifoneaza bani!
Raspunde

VIX

Acum 2 ani

Consiliul Judetean Sibiu, vrea drumuri de calitate , f bine, dar sa si aiba si cu cine sa le faca! ca Meserias IOC,! utilaje majoritatea secand. etc, .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus