Miercuri,
10.08.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
19°C

Începe amenajarea unui nou sens giratoriu pentru viitorul mall

Începe amenajarea unui nou sens giratoriu pentru viitorul mall

Comisia de circulație anunță începerea amenajării unui nou sens giratoriu pe strada Hermann Oberth. Lucrările vor începe luni, 15 iulie 2019, pentru fluidizarea traficului. Lucrările vor fi finalizate în aproximativ 40 de zile, în funcție condițiile meteo.

Comisia de circulație a avizat începerea amenajării unui nou sens giratoriu pe strada Hermann Oberth, la intersecția cu strada Fabricii. Lucrările de amenajare vor începe de luni, 15 iulie cu reconfigurarea trotuarelor din zona sensului giratoriu, iar apoi se va trece la amenajarea girației propriu-zise. Sensul giratoriu va fi luminat corespunzător prin amplasarea unui stâlp de iluminat cu patru corpuri. De asemenea, trecerile de pietoni din acest sector vor fi mutate pentru o mai mare siguranță.

Lucrările vor fi finalizate în aproximativ 40 de zile, în funcție de condițiile meteo. Pentru execuția acestora nu va fi necesară închiderea traficului, dar se va circula totuși cu restricții în zonă, șoferii fiind rugați să circule cu atenție sporită. Această lucrare va fi executată și finanțată de dezvoltatorul noului mall aflat în construcție lângă podul Gării, contribuind astfel la resistematizarea și fluidizarea traficului în zonă după deschiderea acestui complex comercial.

Reamintim că o altă măsură luată pentru sistematizarea traficului în zonă este modernizarea străzii Fabricii. Primăria Sibiu a inițiat o procedură de achiziție în acest sens, asigurându-se astfel o cale de acces corespunzătoare pentru noul centru comercial și fluidizând în același timp traficul pentru locuitorii din zonă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3313

Comentarii

5 comentarii

McD

Acum 3 ani

Cred ca era mult mai ieftin si chiar eficient, ca acea intersectie sa fie semaforizata inteligent cu senzori montati in carosabil...locul este destul de ingust si se vor crea probleme avand in vedere distanta mica fata de giratoriul de la Parcul Tineretului...ma rog, daca asa cer unii investitori...
Raspunde

!!!!!

Acum 3 ani

Corect!! Plus ca ramanea si trecerea de pietoni in locul respectiv, pe cand daca fac sens..nu stiu unde o sa mute trecerea. O sa iasa un sens in care daca intra o masina in el o sa blocheze circulatia in tot sensul.
Raspunde

sibian

Acum 3 ani

lasa ca se descurca astia, fac un sens giratoriu cat palaria de paie care nu va putea prelua traficul si se va crea o aglomeratie de mai mare dragul.
Raspunde

“Vax Populi”

Acum 3 ani

Ca de obicei un prostovan din primarie gandeste cu picioarele. Strada e prea ingusta pt sens giratoriu. 1. Trebuie desfintata trecerea de pietoni pt ca exista una langa sensul giratoriu de la intersectia cu Bd Spitalelor. 2 sensul dinspre Bd Spitalelor catre Balea sa aibe interzis virare la stanga pe strada Fabrici si sa urce pe Balea pana la sensul giratoriu cu intoarcere pe sensul de coborare catre intersectia cu Fabrici. In felul acesta poti prelua traficul si sa nu il aglomerezi in cei 100 de metri intre cele 2 sensuri giratorii. Unii gandesc cu picioarele... doar incompetenti in primarie. Astia daca ar lucra in mediul privat ar fi mereu someri la cat de slab pregatiti sunt!!!!
Raspunde

rafael

Acum 3 ani

cand "începe luni, 15 iulie 2019"? la ora...?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus