Joi,
06.08.2020
Innorat
Acum
19°C

Accident pe strada Țiglarilor. Șoferul vinovat a ajuns al spital

14 Iulie 2019 19:49

Accident pe strada Țiglarilor. Șoferul vinovat a ajuns al spital

Un șofer de 29 de ani a ajuns la spital cu traumatism de coloană și cranio-cerebral după ce a provocat un accident din cauza neacordării de prioritate.

Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Țiglarilor și Lutului, din Sibiu, duminică în jurul orei 17:00. ”Șoferul unui turism, în vârstă de 29 de ani, virează stânga fără să acorde prioritate și intră in coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus de către un tânăr de 21 de ani, ambii sibieni”, informează reprezentanții Poliției sibiene. În urma accidentului la spital a fost transportat șoferul care a provocat accidentul. ”Victima prezintă traumatism de coloană cervicală și traumatism cranio-cerebral acut închis”, arată reprezentanții Serviciului județean de ambulanță Sibiu, care au transportat victima la Unitatea de primiri urgențe din cadrul Spitalului județean Sibiu.

Foto: arhiva TS

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

SK

Acum 1 an

Unde ati invatat limba romana, doamnelor si domnilor reprezentanti ai IPJ Sibiu? (Presupun ca autorul articolului i-a citat pe cei de la IPJ, in caz contrar intrebarea ii este adresata dumnealui!) Ce este "soferul unui turism"? Poate "autoturism" sau "autovehicul". Turismul este: " Activitatea cu caracter recreativ sau sportiv, constând din parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unei regiuni pitoreşti sau interesante dintr-un anumit punct de vedere." (sursa: www.dictionarroman.ro) (si nu este singurul articol in care o comiteti)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus