Sâmbătă,
27.11.2021
Cer Senin
Acum
10°C

FC Hermannstadt joacă din nou în deplasare. De data aceasta de vină e gazonul

FC Hermannstadt joacă din nou în deplasare. De data aceasta de vină e gazonul

După ce sezonul trecut au jucat doar cinci meciuri pe stadionul Municipal din Sibiu, FC Hermannstadt continuă seria meciurilor jucate în deplasare. Dacă înainte motivul era reconstrucția stadionului, de această dată gazonul a devenit o problemă. 

Perioada de schimbare a gazonului ar trebui să fie de 10 săptămâni, ceea ce întârzie din nou posibilitatea de a juca acasă. Chiar dacă în urmă cu o lună o firmă a câștigat licitația pentru a începe lucrările, pe stadion nu lucrează nimeni.

,,Trebuie să credem că vom juca acasă în următoarele luni, nu avem altă variantă. Așa ni s-a spus, că în octombrie-noiembrie lucrările vor fi gata, dar așteptăm și noi să vedem cu evoluează lucrurile”, a declarat Alexandru Mățel, unul din sportivii lui FC Hermannstadt.
Antrenorul Costel Enache a ținut să precizeze faptul că nu o pot lua ca pe o scuză această deplasare. ,,Dacă aici în Sibiu ne simțim ca acasă, trebuie să ne simțim la fel și la Târgu-Mureș. Singurul lucru diferit trebuie să fie doar lipsa suporterilor într-un număr la fel de mare. Nu avem scuze și nu vreau ca și în acest sezon să vorbim despre asta, jucătorii se vor pregăti cum trebuie și vor da tot ce pot”, a spus acesta.

Următorul meci al sibienilor va fi mâine, contra celor de la Gaz Metan Mediaș și se va juca pe terenul de la Târgu-Mureș.

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

rammstein

Acum 2 ani

exact ca in bancul cu bula si cazanul de smoala!!!....cand ai cazan,lemne,chibrit ,n-ai smoala.....vai de capul vostru ...asta-i ca sagrada familia ...nu se va termina niciodata......
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

O rugaminte pentru Turnul Sfatului : va rog nu mai induceti in eroare cititorii pe o tema asa de sensibila cum e gazonul. Luna trecuta n-a castigat nicio firma licitatia , ci a fost termenul de depunere a ofertelor care acum sunt in evaluare . Ca evaluarea dureaza mult prea mult e alta poveste , dar sa nu manipulam cu firma care a castigat licitatia si nu lucreaza la gazon...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus