Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Topul liderilor de grup din Camera Deputaților. Turcan rămâne pe primul loc

Topul liderilor de grup din Camera Deputaților. Turcan rămâne pe primul loc

Deputatul PNL de Sibiu Raluca Turcan s-a clasat din nou pe prima poziție în topul liderilor de grup din Parlamentul României, conform ziare.com. ”Liderul de grup al deputaților PNL a luat cuvântul pe temele dezbătute in Parlament de 185 de ori, ca timp al intervențiilor totalizând 11 ore si 53 de minute”, scrire ziare.com.

Topul liderilor de grup continuă cu Varujan Vosganian (ALDE), 84 intervenții totalizând 4 ore și 45 de minute; Varujan Pambuccian (Minorități), 120 de intervenții totalizând 4 ore și 10 minute; Cristina-Mădălina Prună (USR), 81 de intervenții totalizând 3 ore și 19 minute; Eugen Tomac (PMP) cu 98 de intervenții în aproape 3 ore; Attila Korodi (UDMR) cu 86 de intervenții în 1 oră și 55 minute; Victor Ponta (ProRomânia) cu 21 de intervenții în 24 de minute și Alfred - Robert Simonis (PSD) cu 41 de intervenții în circa 12 minute

Din Camera Deputaților fac parte în actuala legislatură 329 de parlamentari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus