Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
3°C

Zile de sărbătoare la Cisnădie, cu cei mai mari artiști ai momentului și multă voie bună | VIDEO

Zile de sărbătoare la Cisnădie, cu cei mai mari artiști ai momentului și multă voie bună | VIDEO

Orașul Cisnădie se bucură zilele acestea de o petrecere continuă în aer liber, alături de artiști precum the Motans, Vunk, Raluka și Junii Sibiului. Ca în fiecare an, evenimentul reunește mii de petrecăreți din Cisnădie și din restul județului.

Zilele Orașului Cisnădie reprezintă o manifestare care ia amploare de la an la an, atrăgând alături de localnici, numeroși turiști. Organizatorii i-au obișnuit pe cisnădieni cu spectacole susținute de nume mari din show-biz-ul românesc, acest lucru repetându-se și în acest an, în Parcul Măgura. După ce s-au bucurat de două zile pline de distracție, mâncare pregătită la grătar și multe momente deosebite pe scena Zilelor Orașului Cisnădie, petrecăreții sunt așteptați astăzi la o ultimă zi plină de bucurie și muzică.

Aseară, the Motans au susținut un concert cu totul special, în fața fanilor care au stat la final minute în șir pentru a se fotografia cu solistul Denis Roabeș.

 

„A fost un moment extraordinar pentru noi. Am venit de la Sibiu pentru că știam cât este de frumos evenimentul și nu îl ratăm niciodată. Iar astăzi am ales cu atât mai mult să venim, pentru the Motans”, a spus Iulia, o tânără venită alături de câțiva prieteni pentru a se bucura de concert.

„Venim și mâine, cu siguranță! Noi suntem din Cisnădie și e un lucru mare că în fiecare an ne putem bucura de un astfel de eveniment. Orășelul nostru mic se bucură de cele mai speciale evenimente, asta e clar”, a spus și Bogdan.

WhatsApp Image 2019-07-21 at 2.31.24 PM

Cei prezenți se vor bucura astăzi de momente artistice susținute de Junii Sibiului, Ionuț Langa, Bambi și Vunk, iar evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.

67109606_10156818974312599_3286598189959872512_o WhatsApp Image 2019-07-21 at 2.31.57 PM IMG_20190720_211802

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Cisnădian din Cartierul Arhitecților

Acum 3 ani

Ce-i trebuie chelului?...Tichie de mărgăritar.
Raspunde

Zumz

Acum 3 ani

S-ar putea numi "Circul Cisnadie" daca macar ar avea circulatie la intrarea in Sibiu. Nu-i nimic, mai dureaza doar un an mizeria asta de bairamuri pe bani publici.
Raspunde

John

Acum 3 ani

Corect..pana scapa cisnadienii de camataru sifonar huja...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus