Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FC Hermannstadt îl aduce la Sibiu pe brazilianul Romario Pires

FC Hermannstadt îl aduce la Sibiu pe brazilianul Romario Pires

FC Hermannstadt anunță luni că și-a completat lotul cu mijlocașul brazilian Romario Pires, cotat la 550.000 de euro pe site-urile de specialitate.

În vârstă de 30 de ani, Romario a evoluat ultima dată pentru Astra Giurgiu, echipă care a prins play-off-ul în sezonul precedent al Ligii 1.

Brazilianul a mai jucat și pentru alte formații din primul eșalon al României, Gloria Bistrița și Petrolul Ploiești. În CV-ul jucătorului mai sunt Botafogo, Boavista SC, Olaria Atletico Clube, Duque de Caxias, Marcilio Dias, Macae (toate din Brazilia), Maccabi Netanya, Maccabi Haifa și Maccabi Petah Tikva (Israel).

Romario are în palmares două trofee, Cupa României, obținută cu Petrolul, în 2013, și Cupa Israelului, în 2016, pe vremea când evolua pentru Maccabi Haifa.

Brazilianul este evaluat la 550.000 de euro conform transfermarkt.com.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Corny

Acum 4 ani

Mai bine fara fotbal decat cu de-astia in echipa.
Raspunde

bill clinton

Acum 4 ani

pt astra a fost bun iar pt marele hermannstadt te pomeni ca e slab. Ai vazut vreun meci de fotbal in viata ta ?
Raspunde

Valjan jan

Acum 4 ani

Aveti tineri talentati folositii..un meci doua chiar daca se pierde cu ei dupa care vor juca in viteza si tehnic prinzand curaj ....Fundasi centrali sant varza fara reactie si viteza mijlocul sufera cu batrani iar atacul se sprijina doar in negrotei Avem tineri buni sa fie folositi cu curaj
Raspunde

d

Acum 4 ani

spune-mi si mie unul. Traiti toti cu impresia asta... dar realitatea e alta.
Raspunde

K.Samuel

Acum 4 ani

La juniori se face ceva? Daca nu vine nimic din spate, sa produci ceva, intr-un final vei ramane fara bani...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus