Miercuri,
29.11.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Donație de echipamente Marquardt pentru școala duală

Donație de echipamente Marquardt pentru școala duală

Compania Marquardt va oferi Colegiului Tehnic Independența o donație constând din 12 bancuri de lucru de lăcătușerie pentru a sprijini modernizarea procesului de învățământ derulat în cadrul asociației Româno-Germane de Formare Profesională în Sistem Dual Sibiu.

Donația Marquardt se înscrie într-o campanie de durată a firmei germane de dotare a atelierelor și claselor din învățământul profesional în sistem dual cu mobilier, instrumente și utilaje moderne, astfel încât elevii înscriși în acest sistem de învățământ să beneficieze de un proces educativ derulat în cele mai bune condiții.

În paralel Marquardt Sibiu a continuat și dotarea atelierului propriu ultra-modern, care anul acesta va primi cea de-a șasea generație de elevi. Marquardt a investit până în prezent peste 180.000 euro în construirea și dotarea atelierului cu aparatură și echipamente moderne special dedicate pregătirii elevilor în meseriile viitorului. Investiția în atelier a fost completată la finele anului 2018 cu standuri pneumatice, electro-pneumatice și senzoristice în valoare de 22.000 euro, cărora li s-a adăugat acum o masă cu standuri de electronică în valoare de 10.000 euro.

Elektrolabortisch

Elevii interesați se pot înscrie în acest an școlar pe unul din cele 88 de locuri de la Colegiul Independența la calificările operator mașini cu comandă numerică, electromecanic utilaje și instalații industriale, sculer-matrițer și electronist aparate și echipamente. Înscrierile se fac în 22 – 24 iulie la Colegiul Tehnic Independența, str. Gladiolelor nr. 2. Detalii pe www.scoaladuala.ro, la telefon 0269 221 806 sau email independenta_77@yahoo.com.

mechanic_benches_1

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus