Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Taberele de vară din acest an de la Sibiu

Taberele de vară din acest an de la Sibiu

Direcția Județeană de Tineret (DJST) organizează și în acest an o gamă largă de tabere pentru toți copiii interesați activități diverse. În perioada 17 iunie – 11 septembrie se vor desfășura cele patru tabere deja cunoscute de către pasionați, cea de la Râu Sadului, Ocna Sibiului, Cisnădioara și Păltiniș.

Centrul de Agrement Păltiniș are 70 de locuri/serie, Centrul de Agrement Cisnădioara cu 60 de locuri/serie, Centrul de Agrement Râu Sadului are tot 70 de locuri/serie, în timp ce Centrul de Agrement Ocna Sibiului are 60 de locuri/serie. Costurile pentru o zi de tabără diferă în funcție de locația acestora. Taberele de la Râu Sadului și Păltiniș costă 80 de lei de persoană, iar cele de la Ocna Sibiului și Cisnădioara 75 de lei de persoană. În această sumă sunt incluse cazarea, masa și serviciile medicale.

Tabăra de limba engleză ,,English Summer Camp’’

În perioadele 03-09 iulie și 11-17 iulie s-a organizat tabăra de limba engleză pentru copii și tineri de clasele I – VIII. Tabăra se află la a VII-a ediție și se desfășoară în Centrul de Agrement de la Râu Sadului.

În paralel, au loc cantonamente pentru sportivi în locațiile de la Păltiniș și Râu Sadului. Aceste două locații dispun de condiții deosebite pentru desfășurarea de cantonamente de către sportivi, atât din punct de vedere al cazării, recuperării și servirii mesei, cât și al infrastructurii necesare pregătirii sportivilor, terenuri, materiale sportive și trasee pentru pregătirea fizică.

,,În total, în cele șase serii avem aproximativ 700 de copii înscriși. Tabăra care include matematica și fizica este deja la a 11-a ediție, iar pentru cea de teatru a fost necesară o suplimentare cu încă o serie. Suntem bucuroși ca cererea este atât de mare și că acești copii aleg să îsi petreacă timpul în tabere’’, a declarat Nicoleta David, director executiv DJST.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus