Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Restricții de trafic pentru Red Bull Romaniacs 2019

Restricții de trafic pentru Red Bull Romaniacs 2019

Marți începe cea de-a 16-a ediție a Red Bull Romaniacs, cel mai dur raliu de hard enduro din lume. Competiția debutează cu tradiționalul prolog, pe bulevardul Corneliu Coposu, urmat de patru zile epuizante de off-road. Concursul se va încheia sâmbătă, în dealul Gușteriței.

Pentru pregătirea și desfășurarea prologului pe bulevardul Corneliu Coposu traficul va suferi mai multe restricții precum și devieri ale transportului în comun.

  • De sâmbătă, 27 iulie, ora 6 se vor închide doar 3 din cele 4 benzi ale bulevardului, între intersecția cu strada Berăriei și cea cu strada Independenței, o bandă rămânând liberă pentru deplasarea dinspre Piața Unirii  spre strada Constituției, iar strada Gimnasticii se va putea utiliza pentru a ajunge pe strada Berăriei și apoi pe bulevardul Coposu și în Piața Unirii.
  • De duminică, 28 iulie, ora 0 până în 31 iulie, ora 5,se va închide întreg bulevardul, între sensul giratoriu din Piața Unirii și sensul giratoriu de la intersecția cu str. Constituției. Accesul spre str. Pompeiu Onofreiu va fi permis.
Transportul în comun va fi deviat pe următoarele rute:
  • Pe traseele 12, 13,  22 :
în sensul de mers spre Calea Dumbrăvii, se va circula: …- str. Constituţiei – str.Bâlea – str.Moldoveanu – B-dul V.Milea – Calea Dumbrăvii... în sensul de mers spre str.Constituţiei, se va circula : … - Calea Dumbrăvii - blocul Plombă – str.Revoluţiei – str.Ştefan cel Mare – str.Bâlea…
  • Pe traseele 5, 10, 17, 118 :
în sensul de mers spre str.A.Şagunase va circula : …str.Constituţiei – str.Bâlea – str.Moldoveanu - B-dul V.Milea - str.A.Şaguna... în sensul de mers spre str.Constituţiei, se va circula : …B-dul Victoriei - blocul Plombă – str.Revoluţiei – str.Ştefan cel Mare – str.Bâlea…
  • Pe traseul 2 :
în sensul de mers spre V.Aaron, se va circula :                     …str.Constituţiei – str.Bâlea – str.Moldoveanu – B-dul V.Milea... în sensul de mers spre Piaţa Cibin , se va circula : …B-dul V.Milea - str.Moldoveanu – str.Bâlea ...

Luni, 30 iulie, toți concurenții ediției din acest an a Red Bull Romaniacs vor participa la o paradă festivă ce va porni la ora 13:30 de la stadionul Voința, pe traseul Șoseaua Alba Iulia – str. Banatului – bd. Victoriei – Piața Unirii – bd. Nicolae Bălcescu – Piața Mare – str. Ghe. Lazăr – bd. Coposu, unde, la ora 14, concurenții clasei Gold vor face o sesiune de antrenament cu public pe prologul construit de Andy Fazekas și echipa Crazy Bike.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

africa

Acum 3 ani

Cand se va termna prostia asta care se tine in orasul nostru? ....ca suntem ca in Africa, la safari...doar ca este in oras? Ce interese sunt aici? Ale cui?
Raspunde

periscop

Acum 3 ani

”Banii vorbește”. Iar pe sibieni autoritățile nu dau nici... 2 bani.
Raspunde

Haos

Acum 3 ani

E simplu unul din cei care se ocupa Andy Fazekas a fost aproape la toate manifestațiile Rezist din Sibiu #, deci e clar care sunt interesele , e vorba de bani , SI au susținere , pentru că la rândul lor oferă susținere
Raspunde

Sergiu

Acum 3 ani

La ce ora incepe??? Va rog.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus