Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-16°C

Şeful Statului Major al Apărării la Sibiu: Avem nevoie de modele și de lideri

Şeful Statului Major al Apărării la Sibiu: Avem nevoie de modele și de lideri

Şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, le-a spus, vineri, absolvenţilor Academiei Forţelor Terestre ''Nicolae Bălcescu'' din Sibiu că este nevoie de modele şi lideri în sistemul naţional de apărare şi ordine publică, relatează Agerpres.

"Ceea ce are nevoie astăzi armata, ceea ce are astăzi nevoie nu numai armata, toate celelalte instituţii din sistemul naţional de apărare şi ordine publică, nu este nimic altceva decât nevoia de modele şi de lideri", a spus Nicolae Ciucă, citat de Agerpres.
Şeful Statului Major al Apărării a participat, vineri, la ceremonia de absolvire a studenţilor promoţiei 2019 "Nicolae Bălcescu - 200" din Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu.

"Promoţia, care poartă numele onorific 'Nicolae Bălcescu-200', este compusă din 271 de absolvenţi (52 de fete şi 219 băieţi), pregătiţi pentru a încadra funcţii în Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul de Justiţie, Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Informaţii Externe", potrivit academiei militare din Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Dumitrescu Bogdan

Acum 3 ani

Dumneata vorbesti de modele dl.gl de armata ?! Ai implementat in sistem aserviti ai dumitale...gen gl.mr Uifaleanu sef SMFT,gl.mr. Pop si alti acoliti de la Pitești...finul gl.mr Uifaleanu...Col Bae, pe care ii susțineti in functii cheie intr o cazarmă care se prăbușește la propriu pe militari, pe finul prin alianța Col.Necula Liviu, soțul finei părinților dvs, pe care l ati trimis in SUA pt a se întoarce cdt de bg.la Constanța! Rusine pt ca nu ati plecat cand v a gonit sistemul! Aveti 4 stele si va lauda lumea ca ati fost primul comandant care ati condus o operațiune militara după al 2 lea razboi militar...aiurea nu ati condus nimic ati fost doar un pion pe o tabla de sah mult prea mare. Si apropo MN BDSE nu se află în Sud Est ci in curtea părintească. Rusine!!!!!!
Raspunde

Romania Abominabila

Acum 3 ani

Pai dupa ce PSD-ul si toate ciurucurile care s-au perindat pe la guvernare de 30 de ani au incurajat prostia si plecarea creierelor competente, de unde sa mai ai exemple ? Exemplele pentru romani sunt acum.... Dancila, Tudorel Toader, Culita Tarata, Toni Grebla, Olguta si alte creaturi abominabile asemenea lor.... De unde competente, de unde exemple positive ? Romania e o tara in cadere libera dupa ce a ales ce-a ales.. cum sa pui frate stampila pe PSD ?!?!? pe indivizii astia care au umplut administratia de hoti cu 4 clase si se lupta cu justitia care-i poate judeca.... se vor stapani lumii cu 4 clase, in curand doar cu gradinita.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus