Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Caz straniu în Ațel: Poliția i-a făcut dosar penal unui bărbat care s-a rănit singur la beție

Caz straniu în Ațel: Poliția i-a făcut dosar penal unui bărbat care s-a rănit singur la beție

Un bărbat de 26 de ani din Ațel s-a trezit din beție după ce a fost spital, rănit și cu doar penal pe numele lui.

Polițiștii sibieni l-au ajutat să-și amintească ce s-a întâmplat. Bărbatul s-a îmbătat atât de tare, încât a căzut pe asfalt când a încercat să se urce pe bicicletă. Conform legislației în domeniu, în momentul în care a ieșit cu bicicleta pe un drum public a devenit participant la trafic. Dar, pentru că era într-o avansată stare de ebrietate, pe numele lui s-a întocmit doar penal. Și totul după ce a fost necesară intervenția medicilor, care au alertat polițiștii.

”La data de 31 august a.c., în jurul orei 01,00, pe raza localității Ațel, un localnic în vârstă de 26 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, suferind vătămări corporale. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. În urma testării alcoolscopice a biciclistului a rezultat o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus