Joi,
29.09.2022
Innorat
Acum
10°C

Porr: Suspendarea doamnei Fodor a fost o porcărie juridică, nu politică

Porr: Suspendarea doamnei Fodor a fost o porcărie juridică, nu politică

Președintele FDGR, Paul Jurgen Porr, susține că suspendarea din funcție a primarului Astrid Fodor nu a fost un joc politic al PSD, ci doar o confuzie juridică. ”Chestia aceasta care a fost cu suspendarea doamnei Fodor a fost după părerea mea o porcărie, nu politică, ci juridică. Cam în aceeași perioadă a fost suspendată primărița din Reghin, unde prefectul de Mureș era tot PSD, dar și primărița tot din PSD era. Acolo nu se mai poate spune că a fost o mișcare anti-cutare, cum s-a spus că a fost în cazul doamnei Fodor sau în cel al viceprimarului Popa. Porcăria rămâne juridică, restul sunt interpretări, nuanțe”, a explicat Porr în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV.

Liderul Forumului Democrat al Germanilor din România este de părere că în situația în care Astrid Fodor va pierde procesul aflat acum pe fond, ea va fi ”moartă” din punct de vedere politic. ”Doamna Fodor a contestat procesul de fond va urma. Se va judeca. Va putea fi în favoarea doamnei Fodor sau nu. E riscant pentru doamna Fodor în primul rând, dacă îi interzice legea să candideze și oricum pe undeva din punct de vedere politic, este moartă. Cred că acest proces i-a creat un rol de martir, undeva, i-a crescut puțin popularitatea, e factorul emoțional și populația sprijină martirul”, a mai spus Porr.

Întreaga emisiune poate fi vizionată aici:

https://youtu.be/zQ9l1mg7OyM

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Astrid depasita de situatie

Acum 3 ani

Foarte adevarat, dar, pe de alta parte, batranica Fodor, mai bine ar fi plecat...
Raspunde

Pepe

Acum 3 ani

E o porcărie faptul ca e primar!
Raspunde

IOO

Acum 3 ani

Cum? Daca nu e luat PSD-ul in suturi nu comenteaza nimeni? Asa ceva...
Raspunde

Konig

Acum 3 ani

Indepartarea doamnei non primar Fodor ar trebui sa reprezinte prioritatea fiecarui sibian interesat de comunitatea in care traieste! Acest oras se dezvolta strict din inertia vremurilor trecute, notorietatea pozitiva acumulata in ani si prin numarul de turisti. Zero viziune, zero proiecte de anvergura vitale, zero realizari importante, zero plan de management si investitii concret, zero accedere la nivelul urmator, unde sunt Clujul si Oradea. Un primar zero. Mi-e teama ca si alternativele vor tinde spre aceeasi cifra.
Raspunde

Furaceanu

Acum 3 ani

Bah Räge de buzunar Daca ai "buletin" de Sibiu treci la vot data viitoare, banuiesc ca ai "buletin" de Valcea latri degeaba.
Raspunde

mihai

Acum 3 ani

Daca suspendarea ei a fost o porcarie, ce a insemnat numirea sau sustinerea ei in functia de primar? Sibiul e in cadere libera si voi nu va mai treziti. Veti vedea la urmatoarele alegeri locale ce a insemnat prostia de a o sustine pe Fodor desi se vede de pe luna ca nu are legatura cu functia de primar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus