Miercuri,
22.09.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Doi polițiști filmați cum refuză să ajute o fată plină de sânge care tocmai fusese violată

Doi polițiști filmați cum refuză să ajute o fată plină de sânge care tocmai fusese violată

O anchetă internă a fost declanșată în cadrul Inspectoratului de Poliție Galați, după ce doi polițiști au fost filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, despre care se credea că a fost victima unui viol, transmite Mediafax. 

Minora provine dintr-un centru de plasament şi ar fi fost victima unui viol, potrivit unor surse medicale citate de Agerpres.

Conform unei imagini filmate în weekend și postate pe Facebook, agenții stau în mașina de Poliție, deși în fața lor se afla un copil plin de sânge și în stare de șoc. În imaginile filmate de un cetățean apar fata plină de sânge, mașina de Poliție, mai mulți cetățeni și doi angajați ai unei firme de securitate.

Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor care refuză să coboare din mașină, în ciuda insistențelor. Victima pare îngrozită și refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce polițiștii asistă pasiv la întreaga scenă. În cele din urmă fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați, iar persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o și confirmă faptul că victima a fost violată.

Persoana se declară revoltată de pasivitatea polițiștilor și cere măsuri dure împotriva celor doi agenți care au refuzat să ajute victima unui viol.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se află ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, a scris Doro Yola pe Facebook.

Surse din Poliție confirmă faptul că au declanșat o anchetă și că polițiștii sunt cercetați disciplinar pentru modul în care au intervenit în acest caz.

Clipul video cu incidentul a fost postat pe o pagină de Facebook. (Atenție, imagini ce pot avea un impact emoțional!)

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspandache

Acum 2 ani

Voi nu vedeți că ambele conturi de Facebook pe care le pomeiți în articol sunt false? Asta e o înscenare clasică inventată pentru prostimea care înghite tot, precum curvele.
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

la militieni e este frica si de umbra lor la procurori nu ca ei e destepti si cu pile si cu.................. trebe datia afara militienii,procurorii si aia de la sts sa vedeti atunci economii la buget salarii,prime,super prime
Raspunde

Nicu

Acum 2 ani

Guvernul si Presedintele tarii sa ia atitudine,sa dispuna cele mai aspre masuri ce se impun asupra celor doi agenti!Este strigator la cer indiferenta unor bugetari fata de cei neputinciosi,copii care trebuie ajutati si indrumati !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus