Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Sibian atât de beat la volan, încât nici n-a văzut că a lovit o mașină parcată. S-a oprit într-un cap de pod

Sibian atât de beat la volan, încât nici n-a văzut că a lovit o mașină parcată. S-a oprit într-un cap de pod

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii sibieni au sancționat contravențional cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce nouă șoferi prinși băuți la volan, în cazul altor șase conducători auto fiind întocmite dosare de cercetare penală.

”Campion” este un bărbat din Sibiu în vârstă de 67 de ani. În data de 2 august, în jurul orei 21:30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Solidarității, acesta a acroșat un autoturism parcat, dar și-a continuat deplasarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Apoi, la intersecția cu strada Frezorilor a lovit un cap de pod, evenimentele soldându-se doar cu pagube materiale.

”În urma testării alcoolscopice a sibianului a rezultat o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, explică polițiștii sibieni într-un comunicat de presă.

Acesta este doat un exemplu dintr-un lung și de șoferi prinși băuți la volan în week-end.

Tot la data de 2 august, în jurul orei 21,30, în satul Amnaș, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 43 de ani conducând un autoturism deși nu deține permis de conducere.

Deși emana halenă alcoolică, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea probelor biologice. În consecință, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Apoi, în data de 3 august, pe strada Secerătoarelor din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 29 de ani, a cărui concentrație de alcool în aerul expirat a fost de 0,73 mg/l. În cauză, s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus