Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FOTO - Accident pe Centura Sibiului: Șofer oprit pe banda de urgență, lovit de un TIR

FOTO - Accident pe Centura Sibiului: Șofer oprit pe banda de urgență, lovit de un TIR

Un șofer de TIR a fost rănit în această dimineață, pe Centura Sibiului, după ce s-a oprit să remedieze o avarie pe banda de urgență a autostrăzii și a fost lovit în plin de un alt TIR.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă în acest caz.

”În timp ce unul dintre TIR-uri era staționat pe banda de urgență, iar șoferul desfășura o activitate de mentenanță, al doilea TIR l-a acroșat ușor”, explică reprezentanții ISU Sibiu.
Un bărbat de aproximativ 39 ani, șoferul primul TIR, a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, cu suspiciune de fractură membru inferior drept.

WhatsApp Image 2019-08-07 at 08.49.02

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Anonymus

Acum 4 ani

dar oare acel prim sofer de TIR nu mai putea sa mearga pana la prima parcare sau iesire de pe autostrada ca sa nu blocheze nici banda de urgenta si nici sa fie un risc pentru trafic? ca la noi pe autostrada vezi o groaza care opresc (fie ca trebuie sa se ... fie sa ia o pauza mica) si te miri apoi ca se intampla accidente...
Raspunde

Doru

Acum 4 ani

Sa-i ia dracu pe soferii de tir. Daca nu stiati, cel putin pe centura Sibiului, nu poti circula cu 80 km/h, ca te imping tiristii din spate, se urca pe tine. Si ei se plang ca sî ei vor autostrazi. Niste manelisti infecti, nespalati, ce fac live pe facebook in timp ce merg cu cat poate masina...
Raspunde

Un realist

Acum 4 ani

Și eu m-aș urca pe tine dacă mergi așa încet pe centură. Poate că tu nu te grăbești, dar oamenii aia au timpi limita de respectat. Își pun tempomatul pe 90 și aia e. Normal ca e frustrant când dai de unul care merge încet, sa depășești cu tirul nu e la fel de ușor ca cu alt autovehicul. Se blochează ambele benzi pentru foarte mult timp și se congestioneaza traficul. Îmi pare rău să îți zic, dar în situația asta tu ești cel care încurcă traficul. Dacă nu ești în stare, din diverse motiv, sa mergi măcar cu 90 km/h, mai bine o iei pe altundeva unde poți merge cât de încet vrei tu
Raspunde

Gil

Acum 4 ani

Ma gandwsc k nu esti sofer de vb in plus...si daca esti...tie nu t-i sa intamplat niciodata sa ai o urgenta la volan ? fie vorba de tine sau de altcineva din màsina ...kare sa te faca sa opresti de urgenta ???si banda de urgenta nu degeaba se cheama asa omul a oprit cu siguranta pt ceva ...nu t_i sa intamplat sa conduci fff multe ore si la un moment dat pur si simplu sa nu mai poti tine ochii deschisi...sau sa ti se faca rau (voma , ameteala )sau mai stiu eu ce ...ce faci in situatia asta mai mergi 5_6 km...?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus