Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Un copilaș născut prematur la Spitalul Județean are nevoie de sânge

Un copilaș născut prematur la Spitalul Județean are nevoie de sânge

Un bebeluș prematur internat la Secția de Neonatologie a Spitalului Județean Sibiu ar putea să moară dacă nu primește o transfuzie cât mai curând. Toți cei care doresc să facă o faptă bună și au grupa micuțului, sunt rugați să se prezinte la centrul de transfuzii din curtea spitalului.

Potrivit Liviei Ognean, șefa secției de Neonatologie, micuțul are nevoie de sânge rapid, grupa lui fiind O negativ. „Dragilor, unul din piticii noștri are nevoie de sânge. Este o perioadă în care numărul de donatori scade foarte mult. Piticul are nevoie de sânge O negativ. Ar fi de preferat să fie ajutat de donatori cunoscuți, e nevoie destul de repede de sânge”, transmite medicul, pe pagina personală de Facebook.

Cei care doresc să doneze, pot face acest lucru la Centrul de Transfuzie Sanguină din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marin Madalina

Acum 3 ani

Buna ziua. Eu am 0 negativ, dar am 48 kg. Credeti ca ma lasa sa donez?Multumjesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus