Duminică,
17.01.2021
Parțial Noros
Acum
-7°C

Paraziții a câștigat procesul cu polițiștii care s-au simțit jigniți

Paraziții a câștigat procesul cu polițiștii care s-au simțit jigniți

Trupa Paraziţii a câştigat în primă instanţă procesul intentat de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie iar reprezentanţii forţelor de ordine ar urma să plătească 2.500 de lei, cheltuieli de judecată, a confirmat Cristi Ochiu, reprezentantul muzicienilor, pentru MEDIAFAX.

Membrii trupei Paraziţii şi casa de discuri 20cm Records au câştigat în prima instanţă procesul deschis împotriva lor de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie. Sindicaliştii i-au acuzat că versurile piesei ”Antimiliţie” de pe albumul ”Arma secretă” îi calomniază.

Artiştii au primit câştig de cauză din partea instanţei iar poliţiştii trebuie să le plătească celor de la Paraziţii cheltuieli de judecată în valoare de 2.500 de lei. Suma reprezintă onorariul avocatului.

Poliţiştii au şi posibilitatea de a ataca prin recurs decizia tribunalului.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Inspectorul Javert

Acum 1 an

Toți paraziții din sistemul bugetar se simt jigniți dacă cumva strecori o aluzie la felul mizerabil cum îşi fac treaba .În România bugetarii au devenit un fel de stăpâni la locurile lor de muncă .Ei consideră că locul unde lucrează este un fel de sanatoriu şi orce cetățean care îi ,,deranjează" cu o problemă este un agresor care trebuie exterminat fără milă.
Raspunde

mihai

Acum 1 an

Si, in plus, multi bugetari au impresia ca salariul e vreun fel de transfer de bani de pe alta planeta, nu din impozitele platite de restul populatiei.
Raspunde

Cetatean

Acum 1 an

Peste tot sunt oameni binecrescuti si paraziti. E oarecum statistic. Si cand te duci la un ghiseu si cand chemi un taxi, faiantar sau tamplar. In schimb demonizarea unor categorii, (de-a lungul istoriei categoria demonizata s-e schinba periodic) e neconstructiv. Cand unii vor intelege ca nu e productiv sa jignesti, protestezi, etc ci poti sa faci sugestii concrete si practice CUI trebuie , nu sa ne plangem fara rost in stanga si dreapta, atunci poate ne va fi mai bine. Tuturor.
Raspunde

Un oarecare

Acum 1 an

Nu ca as fi eu mare fan Parazitii (nu-s) dar de data asta politia o merita. Intr-o civilizatie si democratie, fiecare are dreptul la libera gandire si parere, fara teama de (mai ales) institutiile statului, care sunt platite din ban public
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus