Joi,
22.02.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Premierul Dăncilă iar s-a făcut de râs. A plecat de la Putna ”cu încredere că ura va fi însoțită de solidaritate”

Premierul Dăncilă iar s-a făcut de râs. A plecat de la Putna ”cu încredere că ura va fi însoțită de solidaritate”

Viorica Dăncilă a anunțat că pleacă de la Putna cu încredere că ura va fi însoțită de solidaritate, după cum s-a exprimat premierul în mod nefericit.

Premierul a evitat ceremonia de Ziua Marinei, cum făcea și predecesorul ei, Liviu Dragnea. A preferat răcoarea unei mănăstiri şi a fost la Putna, alături de 25 de mii de pelerini. A transmis şi un mesaj după slujba de Sfânta Maria, doar că exprimarea i-a jucat iar o festă, transmite Digi24.ro

– Cu ce gânduri plecați de la Putna? a fost întrebată premierul Viorica Dăncilă.

– Cu foarte multă liniște și încredere că oamenii au credință și se roagă pentru binele poporului român, că ura va fi însoțită de solidaritate și că oamenii care cred sunt oameni mai buni și care nu fac rău semenilor lor. Sper că ziua de azi, binecuvântată, să aducă mai multă unitate pentru poporul român, a răspuns premierul Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a devenit celebră pentru gafele de exprimare, atât în țară cât și în deplasările externe.

Premierul este într-un pelerinaj mai amplu prin Moldova. Miercuri a fost la Fălticeni, iar joi după-amiază era așteptată la Botoșani, vineri urmând să meargă la Iași.

Însă după ce a fost la mănăstirea Putna, preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) şi-a anulat vizita pe care o avea programată, joi, în Botoşani.

„Având în vedere modificarea programului doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, vizita domniei sale în judeţul Botoşani va fi reprogramată”, au anunţat reprezentanţii PSD, citați de Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

....

Acum 4 ani

Iar voi urmariti-o peste tot sa vedeti ce gafe mai face. Cea mai mare gafa este ca va conduce pe voi cei destepti, cu o cultura demna de un academician.
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Gura pacatosului adevar graieste , intr-adevar cea mai mare gafa e ca tuta asta e prim-ministrul tarii.
Raspunde

feminista

Acum 4 ani

Iar ati sters un comentariu. de ce ?
Raspunde

feminista

Acum 4 ani

Voia sa spuna ca solidaritatea isi va face loc pe langa ura si va invinge ura care si dusmania care ne-a cuprins pe toti. Numai gafe vedeti peste tot cand e vorba de dna Viorica...
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Aoleo , na ca s-a luat , e contagioasa : "va invinge ura care si dusmania care ne-a cuprins pe toti"!
Raspunde

nu sunteți corecți

Acum 4 ani

Dar când greșește PNListul vostru principal de ce nu mediatizați la fel de insistent? De cacofonii e vorba.În direct.Pe toate posturile TV. Și totuși nimeni nu a zis nici pas.De era președinte Psdist,vuia presa mai ceva ca în cazul Caracal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus