Luni,
20.09.2021
Ceata
Acum
12°C

Teodor Birț s-a despărțit de FC Hermannstadt

Teodor Birț s-a despărțit de FC Hermannstadt

La finalul acestei săptămâni, Teodor Birț și-a încheiat mandatul de președinte al AFC Hermannstadt. În perioada mandatului său, echipa de fotbal a ajuns din eșalonul județean până în Liga 1, unde s-a menținut pentru al doilea sezon consecutiv și a jucat o finală în Cupa României.
Teodor Birț a intrat în fotbal în anul 2015, odată cu echipa FC Hermannstadt. Cu o mare dorință, Birț și-a propus să aducă echipa la un nivel cât mai înalt, ceea ce a și reușit. Deși a fost mereu criticat de o parte a suporterilor, în timpul mandatului lui, sibienii au reușit calificarea în Liga 1. În sezonul 2017/2018 reușind, de asemenea, să ajungă până în finala Cupei României contra celor de la Universitatea Craiova.
Am încercat să-l contactăm pentru mai multe detalii, dar acesta a spus că va vorbi despre cele întâmplate la următoarea conferință de presă.

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

George

Acum 2 ani

Bine ca a plecat. Nu avea ce cauta de la inceput. Peste tot pe unde este el face numai porcarii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dorin Paraian

Acum 2 ani

O echipa egoista care nu stie sa asi pastreze valorile!
Raspunde

zexe

Acum 2 ani

Să-și ia cu el și numele slugarnic dat echipei!
Raspunde

Nu conteaza...

Acum 2 ani

S-ar putea sa urmeze chestii urate... cine stie ce va spune el in conferinta de presa, cei care l-au dat jos vor veni, probabil, cu lamuriri, sa vezi atunci circ! Oricum, prin burg se auzea ca au tot incercat sa-l inlature, dar nu au reusit (prima data a fost sacrificat Pelici, a doua oara a reusit sa supravietuiasca aducerii lui Muresan, etc). Cu toate bubele lui, s-ar putea sa fie adevarat ca daca nu era el, nu exista aceasta echipa… insa, dupa ajungerea in liga I - si asta, zice-se ca grabitade el, fara a avea acordul actionarilor, de aici si multe aspect la care clubul a fost depasit! -, se pare ca s-a lacomit!
Raspunde

Handi-Dandi

Acum 2 ani

Pe Lungu trebuia sa-l ia cu el, alt caracter infect...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus